Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Pomagajte!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Evo opet iskustva iz prošlog vijeka, ne sjećam se gradiva matematike iz srednje škole (a vjerojatno sad nije isto), ali matematika na faksu je bila šokantna
    Meni je bila izvrsna! A integrale svakako nismo radili u srednjoj - no, na faksu su bili svjesni toga da je samo manjina radila integrale u srednjoj pa su nas to ucili pd pocetka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je bila izvrsna! A integrale svakako nismo radili u srednjoj - no, na faksu su bili svjesni toga da je samo manjina radila integrale u srednjoj pa su nas to ucili pd pocetka.
    Moj razred specifičan iz cijele juge,ko je htio mogo je savladati svašta, imala sam puno njih u drugim školama koji su imali dosta drugačiji program od našeg ( mada kad usporedimo s programom mojih klinaca u pm ispada da smo mi učili puno više od njih,mislim tu na program jelte), pa da im znam pomoći svladala i njihovu matku, i što štoštajoš. Uglavnom matka na faksu mi nije bila preteška ,tj. bolje sam se snašla od mnogo njih iz mioca,pa čak i frendica iz kulture je zero bolje prošla od miocaša Tako da je ipak po rada i shvaćanja
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.10.2021. at 09:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •