Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo oboje djece vozili u vrtić - s tim da su krenuli od jaslica. li smo ih redovno upisali a nisu bili rođeni u "idealnom" terminu. I preživjeli smo. Je da smo odahnuli nakon 8 rodina razvažanja
Mi smo jedno dijete vozili 2 godine, šetali jednu (kad sam bila na porodiljnom, dovoljno je blizu da se ide pješke kad se ima vremena); drugo dijete smo vozili jednu godinu (pola godine jer je uletila korona). Sad to drugo dijete ide na vrtić na 2 min od stana. To je tako neopisivo dobro i toliko manje stresno (traženje parkinga pred vrtićem... grrr) i toliko podiže kvalitetu života - a da ne govorimo da dobar broj te djece (ali ne i sva) živi u kvartu. Ja mislim da bi glavni i osnovni uvjet dobivanja željenog vrtića trebala biti adresa stanovanja - i da bi to bio ogromni napredak. Ja jednostavno nikako ne mogu shvatiti zašto gomila roditelja mora vozit djecu u vrtiće kad u svakom kvartu ima vrtića. I kad i u te u kvartu, koji su prepunjeni, idu djeca iz drugih kvartova. Nije ono da isključivo nema mjesta u jednom kvartu pa moraju u drugi... nego... ne znam! Ja bi da to meni daju da prerasporedim