Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

[QUOTE=sirius;3226498]
    Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku

Klikni na lokaciju. Nema vise nicega. Stranica stoji bez veze.
    :-Kliknula sam, piše na prvo padajećem izborniku za sve lokacije "nema više slobodnih termina". Ostali se ne daju ni otvoriti. Pa što se događa? To je objavljeno na stranicama Grada Zagreba prije četiri dana?!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[QUOTE=Dota;3226501]
    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku

:-Kliknula sam, piše na prvo padajećem izborniku za sve lokacije "nema više slobodnih termina". Ostali se ne daju ni otvoriti. Pa što se događa? To je objavljeno na stranicama Grada Zagreba prije četiri dana?!
    Zadnje smo tamo testiranje platili 100 kuna. U Sigetu, ali to smo bili pred cca mjesec dana. Hvala na informaciji da toga više nema.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[QUOTE=Dota;3226501]
    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku

Vjerojatno je kaos na svim testiranjima.
    Jucer me je zvala necakinja za svoje dijete da gdje da ode na pcr. Svi termini su bili popunjeni do nedjelje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=sirius;3226503]
    Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku

Vjerojatno je kaos na svim testiranjima.
    Jucer me je zvala necakinja za svoje dijete da gdje da ode na pcr. Svi termini su bili popunjeni do nedjelje.
    Dogadjaju se propusnice i push cijepljenja i vrhunac vala, eto, sad smo i vec ciijepljeni i necijepljeni u istoj kasi, sto je i logicno u situaciji pandemije koja divlja izvan kontrole.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.11.2021. at 21:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •