Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Pola doze Moderne je 50 mikrograma mRNA, a cijela doza Pfizera je 30 mikrograma. Naravno, to nuzno ne znaci da je zbog toga jedno cjepivo bolje od drugog.

Imunokompromitirane osobe kod nas dobivaju punu trecu dozu Moderne, a ne samo pola.

Ja sam se probudila vise manje ok, malo me jos boli glava i osjecam se kao da sam pretjerala s vjezbanjem. Sinoc sam bila prilicno polomljena. Nista od temperature ovaj put, sto mi je ok jer sam u uzasnoj guzvi. Ruka/rame me uglavnom boli samo na dodir.
    Član moje obitelji je dobio pola doze Moderne kao booster neki dan. Imunokompromitiran je. Doduše, i prve dvije doze su bile Moderna, pa ne znam iz prve ruke kako je s promjenom cjepiva . Temperatura nijednom, ruka malo boljela.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Član moje obitelji je dobio pola doze Moderne kao booster neki dan. Imunokompromitiran je. Doduše, i prve dvije doze su bile Moderna, pa ne znam iz prve ruke kako je s promjenom cjepiva . Temperatura nijednom, ruka malo boljela.
    Ovdje bi dobio punu dozu Moderne kao booster (odnosno trecu dozu), kao imunokompromotirana osoba. No imunokompromitirane osobe tipicno imaju manje intenzivne reakcije jer i manje proizvode antitijela. Onako anegdotalno, promjena cjepiva, kakvog god, izgleda da dolazi s malo jacim nuspojavama.

Ja sam danas k'o nova, osim glavobolje koju sam sredila ibuprofenom.

Jelena, ja nemam nista protiv Moderne, naprotiv. Zapravo, s obzirom da trenutno glasi kao najbolja zastita od Delte, drago mi je da sam bas nju dobila (htjela sam originalno Pfizer, ali sam uzela sto se nudilo, s obzirom da sam cijepljena prilicno rano, jos u sijecnju). Nadam se da ces smjeti booster; tu ne smiju samo oni s potvrdjenom reakcijom na prve doze, sto su u principu jako rijetki ljudi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •