Angie hvalaaa, probat cu svakako. Mi nismo cokoladni tipovi, pa nam pasu te vocne verzije.
Ima netko ideju sto bi moglo zamijenit brusnice u nekoj drugoj varijanti.
Angie hvalaaa, probat cu svakako. Mi nismo cokoladni tipovi, pa nam pasu te vocne verzije.
Ima netko ideju sto bi moglo zamijenit brusnice u nekoj drugoj varijanti.
Verovatno suvo grožđe, sušene kajsije, nešto od kandiranog voća - od onih egzotika tipa papaja, ananas, mango, pa možda i nešto domaće, zavisi od ponude.
Mi smo recimo oduševljeni sušenim jagodama, ali nisam sigurna kako se ponašaju u kolačima i keksu.
Verovatno bi čak i kandirani đumbir bio fina zamena.
Jedino što bih ja uz đumbir i kajsije, a možda i uz ananas, radije rendala limunovu koricu umesto narandžine, ali to je stvar ukusa. I možda bi zamenila komadiće obične čokolade sa belom u nekim kombinacijama voća.
pulinka je u pravu
Sušeno voće vrsta raznih - kandirana korica od naranče, limuna, miješano kandirano voće, grožđice svijetle (raisins) i tamne (currants), pa onda sušeno egzotično voće (papaja, mango, ananas, datulje) i slično.
Samo da vas podsjetim na još jedan sličan kolač, koji je postao klasik ovog foruma - Princess puffići http://forum.roda.hr/threads/43190-v...g-foruma/page2
Posljednje uređivanje od Peterlin : 22.11.2021. at 08:04