Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2516

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Komentirala sam ja Bold type već. Nije ona malo nego jako stereotipna, iz ovih sad cipela, prije dvadeset godina bi mi bila valjda vauuuu kak su sposobne. Uglavnom je zabavan burek.

Odustala sam od unbelivable. Ne mogu. Jako je spora i teko mi se skoncentrirat trenutno. Gledat ću Veliku. Prv asezona je bila baš zabavna

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Komentirala sam ja Bold type već. Nije ona malo nego jako stereotipna, iz ovih sad cipela, prije dvadeset godina bi mi bila valjda vauuuu kak su sposobne. Uglavnom je zabavan burek.
    Sad sam našla taj tvoj post, još od proljetos! Ne znam kako se dalje razvija, odgledala sam prvu sezonu i onaj kraj s prešućenim silovanjem i teretom nepravde me je baš potresao, možda su poslije zapeli u klišejima...
    Gledat ću je jedino ako baš budem imala viška vremena.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam našla taj tvoj post, još od proljetos! Ne znam kako se dalje razvija, odgledala sam prvu sezonu i onaj kraj s prešućenim silovanjem i teretom nepravde me je baš potresao, možda su poslije zapeli u klišejima...
    Gledat ću je jedino ako baš budem imala viška vremena.
    Ma dotaknu se svega, ali ništa ne razrade. A one ispadnu heroine, pogotovo ona iz društvenih mreža, zaboravila sam joj ime.

Gledljivo je, ali samo kao razonoda, bez promišljanja.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Naišla sam (na Tik Toku : mrgreen na preporuku knjige Fleabag : The Scripture za koju kažu da se isplati pročitati ako vam se svidjela serija. Na Goodreadsu ima ocjenu 4.83.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •