Moja je curica popila plodne vode nakon 4 dana su joj nogice pocelw oticati ona se hranila preko flasice pa su je doktori prebacili na sondu jer ima otezano disanje pa molim ljude da mi malo objasne jel to opasno ko je imao takav slucaj
Moja je curica popila plodne vode nakon 4 dana su joj nogice pocelw oticati ona se hranila preko flasice pa su je doktori prebacili na sondu jer ima otezano disanje pa molim ljude da mi malo objasne jel to opasno ko je imao takav slucaj
Zao mi je sto vam se to dogodilo. Mislim da nije problem ako se dijete nagutalo plodne vode, nego je plodna voda vjerojatno usla u pluca i zbog toga ima otezano disanje. Nisam sigurna, ali mislim da je oticanje nogica posljedica nedostatka kisika. Vjerojatno je uvedeno hranjenje na sondu upravo zbog toga sto tijekom dojenja ili hranjenja na bocicu dijete mora neometano disati. Sonda omogucava hranjenje kako treba, uz poštedu pluca od napora. Tako se postignu bolji uvjeti za oporavak.
U gornjim postovima opisani su takvi slucajevi i uglavnom su prognoze dobre. Sretno!