Stranica 88 od 123 PrviPrvi ... 3878868788899098 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,351 do 4,400 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Alisa81 kako si, kako se osjećaš?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Bambina,Lucy,LaraLana❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Senka drzi se ❤

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Senkaa ❤️

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Alisa81 kako si, kako se osjećaš?
    Pa dobro sam. Danas bi kao trebao biti dan implantacije pa iščitavam znakove na svome tijelu iako znam da nema smisla uz sve hormone koje uzimam. Ah...treba dočekati betu..
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 27.11.2021. at 20:07

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Klasika, već danima simptomi kao pred mengu, samo utrostručeni, ali se danas pojačali. Pozitivno sam iznenađena što me na psihu nije udarilo, nisam ni živčana ni jadna, a toga sam se bojala. Inače ubija oko sebe
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 27.11.2021. at 20:13

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
    Klasika, već danima simptomi kao pred mengu, samo utrostručeni, ali se danas pojačali. Pozitivno sam iznenađena što me na psihu nije udarilo, nisam ni živčana ni jadna, a toga sam se bojala. Inače ubija oko sebe
    Tako je i kod mene bilo. Od 4 dana od transfera sam imala bolove kao pred mengu da bi mi 8 dan malo smanjili pa sam išla ujutro na 9 dan raditi test super osjetljivi od 10 miu koji je pokazao pozitivno, bilo je bljedunjavo ali jasno i odmah vidljivo golim okom. Znači radi se o dvodnevnim embrijima. 6 na 7 dan ujutro sam se probudila preznojena.
    Nakon tog zatišja na 8 dan sam uredno imala takve menga bolove sve do 12 tt.
    U drugoj trudnoći sam sa smiješkom dočekala te menga bolove, znala sam da je to to.

Ti si danas 4 dan. Implantacija ti traje par dana, 2 do 3 dana. Sutra ili prekosutra bi trebala skroz završiti s implantacijom.
    Pa neka ti bude sretno kao i meni

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Iva,Alisa❤

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Senka, ne mogu ni zamisliti kako ti je ♥️

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Senka, ne mogu ni zamisliti kako ti je ♥️
    Veruj da se recima ne moze opisati

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Uff, baš mi je žao Senka Misli da trebaš biti jaka i smirena zbog zdrave bebica, koja dolazi jako brzo na svet

Malo OT - da li u MK pregledaju donirane jajne stanice i spermije, u genetskom smislu? Znam da se može raditi i PGD za svaki embrij ali to dosta košta.

Sretno svima - da dobijete zdrave bebice. A što se tiče komentara da ako vam vrate 2 embrija da li ste spremni na dvojne pelene, duplo budjenje, ... Mislim, da to znate i same i da vas dr. na klinici ne bi trebali "upozoravati" na to, nekako mi to nije profesionalno, jer žene koje nemaju dece spremne su naravno i na blizance osim možda nekih izuzetaka koje zdravstveno ne bi podnele blizanačku trudnoću.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav tinkilinkixyz, dok se netko ne javi još ja ću ti napisati da nisu radili niti PGD niti genetske pretrage na embrijima. Znači to Sisina uopće ne radi.

Js su iz Ukrajine i javit će ti cure na što su testirane donorke.
    Donori spermatozoida su iz Cryos banke i tu ako se registriraš možeš sama vidjeti profile, opis donora, na što je testiran, što osoblje misli o njemu, sliku kad je bio mali, školu koju je završio, o roditeljima, djedovima i bakama, i braći i sestrama, o inteligenciji.
    Znači to su prošireni profili.
    Testirani su na puno toga, hepatitis, cmv virus itd. Najbolje je da pogledaš sama kad se već može.

Ako sam nešto zaboravila nadopunit će cure.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 28.11.2021. at 20:37

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sve si dobro napisala. Mislim da sam negdje stavila copy/paste koje na pretrage testiraju donorice. Najbolje pogledati na njihovoj stranici je sve navedeno.
    Isto što je LaraLana napisala, PGT Sistina ne radi. Ja sam se nekako vodila za tim da je mi je bitno da je donorica mlada i da ima jedno dijete. Nije mi to garancija ali je nešto.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure koje ste bile na transferu danas, kako je prošlo?

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

LaraLana, hvala ti što misliš na nas.
    Evo izveštaja: dve blastice vraćene, dve smrznute, sve bilo lagodno i opušteno.
    Sad sam koma od utrogestana koji sam danas morala popiti (inače ga vaginalno stavljam), još danas smo u SK pa sutra nazad. Puno sreće divnim devojkama sa foruma koje sam upoznala ovde u Skoplju i ostalim forumašicama.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Pozdrav cure.
    Ja i moja mrvica u ZG čekamo let za ST.
    Prošlo sve super.
    Kažu mi da je blastocista fantastična i da je transfer prošao super. Dr.L je bas bio zadovoljan.
    Nakon dva sata mi se baš strašno mantalo, ne znam od čega, da nije možda od one injekcije za smirenje pa me kasno pukla ahhahah.
    Al niš strašno, samo mi se mantalo jedno po ure al nisan osjećala nikakvu slabost ni ništa.
    Ne moram koristiti prolutex na šta sam odahnula, što zbog financija što zbog tog što je to jedina injekcija ikad koja me bolila (opet, ništa strašno, izdržala bi, al super što ne moram)

E da i LaraLana pitala si dobivamo li u venu protiv kontrakcija i da, dobije se. Upozorili me da bi mi moglo bit muka od nje, al nisam ja ništa osjetila.

Pozdrav Lucy i tebi i nadam se da sve tri za dva tjedna javljamo velike bete. Vas dvije veće jer vi imate dvojke

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

DalmaIB i Lucy, sretnooooo!!!
    Stvarno još nisam nikad čula da jedinu stanicu drže do 5.dana, mora da je bila vanserijska, ta će se primiti 100 %
    Što si dobila od terapije?

Ja dan umirem od menstrualnih bolova, nakon što je jučer popustilo. Jučer očaj jer simptomi odlaze, danas panika i gledanje u gaće da vidim jel došla vještica. Ovo je fakat igra živaca...uf...jedva čekam taj petak više...ak ne procurim ranije..

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Stvarno još nisam nikad čula da jedinu stanicu drže do 5.dana, mora da je bila vanserijska, ta će se primiti 100 %

Ja dan umirem od menstrualnih bolova, nakon što je jučer popustilo. Jučer očaj jer simptomi odlaze, danas panika i gledanje u gaće da vidim jel došla vještica. Ovo je fakat igra živaca...uf...jedva čekam taj petak više...ak ne procurim ranije..
    Hvala Alisa.

Pokušaj se opustiti. Znam da je lako govoriti ali...probaj.
    Tebi sad pričam a ko zna kakva ću ja bit.
    Ma vrhunska nego šta, prima se, nema joj druge
    Ostala sam na istoj terapiji kao i nakon punkcije.
    2× 400mg utrogestana
    4× 2mg estrofema
    1 x Impryl
    1× aspirin
    1x decortin

S tim da sam večer prije morala bocnuti Prolutex a sad ga više ne moram.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure bravo za transfere i za blastice...odlično.
    Nemojte nas dugo držati u neizvjesnosti jer se blastica prakički odmah krene izlijegati i kreće implantacija koja traje 2 do 3 dana tako da s blasticama su svi testovi pozitivni već 7 i 8 dan i to ohoho pozitivni.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Alisa miriše mi na dobro. Danas si 7 dan ili?
    Tako je i meni 8 dan zatišje bilo pisala sam ti već. A tebi ako je 7 dan i kod tebe su trodnevni to je to.
    Kad planiraš test ili betu?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Alisa,DalmaIB,Lucy..curee zelim vam veeelike bete,ide najgore to iscekivanje,al isplati se sve ❤

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure ako vam nije problem upišite ovdje svoje protokole i ostalo da imamo za statistiku! Evo link!

http://forum.roda.hr/threads/80273-K...mrzlica/page12

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I ovdje pozitivne bete na koji dan od transfera cure kojima je uspjelo! Hvala

http://forum.roda.hr/threads/54020-j...ransfera/page9

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Nemojte nas dugo držati u neizvjesnosti jer se blastica prakički odmah krene izlijegati i kreće implantacija koja traje 2 do 3 dana tako da s blasticama su svi testovi pozitivni već 7 i 8 dan i to ohoho pozitivni.
    Ja sam trenutno mišljenja da se ne želim stresirat testovima nego da ću čekat betu.
    Vidit ćemo hoće me držat takvo mišljenje još 13 dana haha.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam trenutno mišljenja da se ne želim stresirat testovima nego da ću čekat betu.
    Vidit ćemo hoće me držat takvo mišljenje još 13 dana haha.
    Samo daj, super

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Ja sam radila test na 9dnt i bio je negativan, sutra je 15-ti dnt pa cu ic vadit betu, ne da mi se zivcirat sa testovima…najgore je docekati betu :D sretno svim borilicama i jako ste hrabre i snazne i pruzate puuno potpore

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Tomoe prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam radila test na 9dnt i bio je negativan, sutra je 15-ti dnt pa cu ic vadit betu, ne da mi se zivcirat sa testovima…najgore je docekati betu :D sretno svim borilicama i jako ste hrabre i snazne i pruzate puuno potpore
    Blastica u pitanju ili?

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Blastica u pitanju ili?
    Vratili su mi dvodnevne embrije, za sad nemam nikakvih krvarenja

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vratili su mi dvodnevne embrije, za sad nemam nikakvih krvarenja
    Onda još ima šanse da ti možda test nije bio super osjetljivi pa nije ni prepoznao betu. Ja sam na 12 dan imala 139 betu dvodnevnih embrija pa mi je i test bio pozitivan na 9 dan al od 10 miu.
    Krvarenje nema nikakve veze niti dal je uspjelo niti dal nije.
    Koristimo terapiju pa terapija to sve može spriječiti.

Jednom je jedan dr iz Zg, mpo dr rekao da je betu bolje vaditi na parne dana od transfera, i dao je objašnjenje al davno je to bilo pa nisam niti pamtila baš.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

To je rekao dr. Radončić, dobro se toga sjećam.
    Ja osobno ne volim uzimati lijekove nakon transfera 15 dana ako za to nema potrebe i kad se test ili beta od bilo kojeg embrija može već raditi 10 dan ilitiga 12 dan od dvodnevnih i trodnevnih. Nisu to bonboni a ako i ulovite malu betu znat ćete da je bila biokemijska trudnoća što je dobro znati da je se nešto događalo, ovako to nikada ne biste znale.
    Progesteron nije jeftin, u Hr ga nitko u obliku injekcija ne koristi, vele zastarjela metoda. Estrofem ne znam zašto tako dugo sad ostavljaju da se uzima, prije su ukidali odmah po otkucaju srca. Ne vidim više svrhu da se uzima za debljanje endometrija. Organogeneza je vrlo osjetljiva i što manje treba toga uzimati.
    Mislim da su im žene počele dosta toga pitati i nametati i da je njima pomalo toga dosta već pa tako po defaultu daju svima od Decortina i Fraxiparina samo da im se ne može ništa reći jer ste vi kao sa svime pokrivena, svom mogućom terapijom.

Fraxiparin ako nekome ne treba može napraviti više štete već koristi. S Bobanom se slažem u tome, što manje to bolje. Isključivo vjeruje dobrom embriju i endometriju.
    Nikakve druge karefeke od lijekova.
    Pogotovo mrzi infralipidnu infuziju i embryoglu.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Evo sveže info za one koji sami plaćaju proces, možda će nekome koristiti. Mi smo juče isplatili preostalu sumu od 1830 eura (oplođenje, transfer i čuvanje zamrznutih embrija do 1 god.) Na računu stoji i ona injekcija koju ste pominjali, na A nešto.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lucy10 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo sveže info za one koji sami plaćaju proces, možda će nekome koristiti. Mi smo juče isplatili preostalu sumu od 1830 eura (oplođenje, transfer i čuvanje zamrznutih embrija do 1 god.) Na računu stoji i ona injekcija koju ste pominjali, na A nešto.
    Dobro da si napisala info. A koliko ste prije toga platili?
    Ovo oplođenje misliš ivf postupak koji sam košta oko 1750 eura čini mi se zadnja cijena što je Iva pisala.

Atosiban ampula!
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 30.11.2021. at 14:50

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sara ja nisam ništa posebno koristila.
    Istina estrofem sam prekinula sa 6 plus koji dan trudnoće.
    Utrogestan do 12 tt a aspirin sam morala ovdje s dr da vidim i kad prekinuti pod nazorom. Ali isto oko 12 tt.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Baš me zanima za cure koje su imale po jednu js kao DalmalB kako im se naplatio postupak?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 30.11.2021. at 14:54

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

LaraLana, tako je 1830 ivf, odnosno icsi je bio kod nas, toliko smo i očekivali okvirno nakon prvog dogovora koji je bio letos. Morala bih pogledati na računu za svaku stavku koliko je.
    A pre toga smo platili 8 jajnih 4600 i još onu administraciju što svi plaćaju i prvi uz.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lucy10 prvotno napisa Vidi poruku
    LaraLana, tako je 1830 ivf, odnosno icsi je bio kod nas, toliko smo i očekivali okvirno nakon prvog dogovora koji je bio letos. Morala bih pogledati na računu za svaku stavku koliko je.
    A pre toga smo platili 8 jajnih 4600 i još onu administraciju što svi plaćaju i prvi uz.
    Da da to svi plaćamo. Hvala Lucy na informacijama, svakako će dobro doći!

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Baš me zanima za cure koje su imale po jednu js kao DalmalB kako im se naplatio postupak?
    Oko 1150€
    U to ulazi i laboratorijski nalaz estradiola i LH, taj Tevagrastim koji sam ja dobila za podebljanje endometrija i te dvije injekcije prije transfera.
    Piše mi na računu IVF spontani ciklus, a i kod punkcije također "punkcija od spontani ciklus".

Hej rasturam ćirilicu od kad sam dole ahahhaha
    Moš mislit, kao prvašić koji je tek pošao u školi, znam dva slova pa jedno ne,pa jedno da, pa dva ne...
    Napomena - ja sam prva generacija koja je nije učila u školi

P.s. u mailu koji je Boban na samom početku poslao piše da je ivf 2200
    Posljednje uređivanje od DalmaIB : 30.11.2021. at 17:36

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Pozdrav cure! Ja sam se čula sa dr.L i rekao mi je da nabavim cycloproginova tablete i da ih uzimam 2 ciklusa pocev od 3-4 dana ciklusa 21 dan pa 7 dana pauze. Nakon 2 ciklusa ponovo transfer. Kakvo je vaše iskustvo? Da li je netko od vas uzimao ovu terapiju? I da opet problem ovaj lijek nije dostupan ovdje u apotekama ali ajde moram naručivati izvana

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Oko 1150€
    U to ulazi i laboratorijski nalaz estradiola i LH, taj Tevagrastim koji sam ja dobila za podebljanje endometrija i te dvije injekcije prije transfera.
    Piše mi na računu IVF spontani ciklus, a i kod punkcije također "punkcija od spontani ciklus".

Hej rasturam ćirilicu od kad sam dole ahahhaha
    Moš mislit, kao prvašić koji je tek pošao u školi, znam dva slova pa jedno ne,pa jedno da, pa dva ne...
    Napomena - ja sam prva generacija koja je nije učila u školi

P.s. u mailu koji je Boban na samom početku poslao piše da je ivf 2200
    Super DalmalB da si napisala cijene i treba ih svako malo ponoviti radi novih cure pa da se ima info ako pročitaju bar par stranica jer ova tema sad zaista ima jako puno toga napisanog.
    Prije je ivf spontani ciklus bio oko 610 eura bez anestezije, ona se posebno naplaćuje a tebe su i pitali dal želiš.
    Tevagrastim je oko 50 eura mislim ako mi je ostalo dobro u sjećanju.
    Atosiban oko 25 eura.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj KirurgijaJeLjubav prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure! Ja sam se čula sa dr.L i rekao mi je da nabavim cycloproginova tablete i da ih uzimam 2 ciklusa pocev od 3-4 dana ciklusa 21 dan pa 7 dana pauze. Nakon 2 ciklusa ponovo transfer. Kakvo je vaše iskustvo? Da li je netko od vas uzimao ovu terapiju? I da opet problem ovaj lijek nije dostupan ovdje u apotekama ali ajde moram naručivati izvana
    Kirurgija nisam baš išla tražiti sad al je cycloproginova kontracepcija ili?
    Pitaj jel može nešto drugo što ti je lakše dostupno.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Cure, danas su mi dosli nalazi od bete 0.30… tak da… valjda cu imati srece drugi put…

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure, danas su mi dosli nalazi od bete 0.30… tak da… valjda cu imati srece drugi put…
    Tomoe jako mi je žao, ne znam što bi ti drugo rekla. U ovakvim momentima je teško nekome pružiti utjehu

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Zao mi je Tomoe..

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Da se i ja ukratko javim. Vratili smo se u ponedjeljak, al sam se dobivala ova dva dana Jace sam reagirala na onu injekciju u venu pa nisam bila svoja.. Imam amneziju od nekih 2 i nesto sati. Al ok, sve za bebicu. Transferirali su mi 2 blastice tako da mora uspjeti, ipak je ovo 3.put Nazalost, to su bile jedine jer se preostale nisu dobro razvijale pa ih nisu ni zamrzavali. Tako da Bilo nam je malo dosadno jer ne mozes skoro nigdje ici jer nismo cijepljeni, al smo zato imali super drustvo - DalmaIB Nazalost, tek smo se zadnji dan vidjeli s Lucy jer se nismo skuzile u istom hotelu. U svakom slucaju, zelim velike bete curama koje jos cekaju

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Bambina, DalmaIB od srca želim plusiće.Baš ste pozitivne i puno dobre energije ste mi prenele naveče pre et i na dan transfera.
    Tomoe, žao mi je što je tako ispalo. Drži se.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Tomoe ❤️❤️ žao mi je.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Cure, znam da svi vade betu i prije 15. dana nakon transfera, kako oni traže. Ali, vadite li i na taj 15. pa taj podatak šaljete? Vjerujem da je nemoguće da je 15. dan beta pozitivna, ako je npr. na 12. bila negativna...
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 01.12.2021. at 17:28

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Hvala vam ❤️❤️ Cure koje cekate betu zelim vas svu srecu ❤️❤️

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Kirurgija nisam baš išla tražiti sad al je cycloproginova kontracepcija ili?
    Pitaj jel može nešto drugo što ti je lakše dostupno.
    Da vidjela sam da je kontracepcija pa mi nije jasno zašto se koristi u ivf-u. Zato me zanimalo jel netko već imao propisano.
    A mama će mi nabaviti u BiH pa ide nekako

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure, znam da svi vade betu i prije 15. dana nakon transfera, kako oni traže. Ali, vadite li i na taj 15. pa taj podatak šaljete? Vjerujem da je nemoguće da je 15. dan beta pozitivna, ako je npr. na 12. bila negativna...
    Alisa ja sam betu vadila na 12 dan i apsolutno mi nisu prigovorili zašto sam vadila već su se svi veselili!
    Nisam ponavljala jer mi je dr. L rekao da nema potrebe.

Oni su mislili da su se oba primila i da je to visoka beta za dvodnevne na 12 dan....eto.
    Možda i jesu bila oba al je kasnije jedan odustao :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •