Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nikad.

Ni tad.
    hahaha
    evo zovem na poludnevnu kavu!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    hahaha
    evo zovem na poludnevnu kavu!
    Hehehe... to ne znači da nemam praznih hodova, ali ne mogu se maknuti iz ureda. Uglavnom su za to "krivi" drugi ljudi (i ja njima) jer često načekavamo jedni druge da bi mogli završiti posao. Radije bih da je kontinuirano opterećenje, ali to ne postoji. Radije bih da odradim posao u komadu, ali to često ne ide kad si povezan s drugima koji imaju svoje probleme/razloge/opterećenja. Radije bih da sam mogla iskoristiti cijeli godišnji, ali eto - nisam uspjela, imam još tri dana, a vjerojatnost da ću ih potrošiti je nikakva...

I da, sjetila sam se kad sam uzimala slobodno (uvjetno rečeno) - dok su djeca bila mala, vodila sam ih često na terapije (logoped, fizijatar, psiholog, younameit) i to mi nitko u firmi nije bilježio, aliiii isto tako sam često nosila posao doma, dolazila subotom, ostajala dulje i slično. Sada u doba laptopa, mobilnih telefona i sličnih gadgeta, sloboda je svedena praktično na nulu. Ljudi rade i s bolovanja i svakako, samo da zadrže posao. Neće ih nitko otpustiti, pogotovo ako su privatnici i slično, ali onaj tko ima posao često se jako trudi i da ga zadrži.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.12.2021. at 15:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •