Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: adaptacija stana-pouzdana firma s pristupačnim cijenama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Lili… prošlo je godinu i pol… al možeš mi malo približiti kako si s ovom firmom dogovarala adaptaciju, tj. cijenu?

Kako to ide? Oni daju ukupnu cijenu po kvadratu? Što bude uključeno u tu cijenu? Radovi, građevinski materijal?

Ili npr. dogovorite promjenu parketa i onda oni kažu: radovi i sav materijal za to košta toliko i toliko + sami kupujete parket?
    Ili npr. kupaonica: razbijanje, odvoz, nove instalacije, postavljanje novih pločica i sanitarija košta toliko + sami kupujete pločice i sanitarije?

Guglam svašta… ali nikako da shvatim kako se dogovara cijena kad uzimaš firmu za sve radove?
    Možeš malo opisati?

Ne moraš spominjati cijene, znam već da su 500% skuplje u odnosu na prije godinu-dvije
    Bas tako kako si napisala.
    Pitas firme za cijenu i dogovaras detalje ponude.
    Obicno ide po fazama, a ne po kvadratu.
    Znaci-demontaza kupaonice, skidanje plocica, promjena cjevi , zidanje zida, glazura , nove plocice, nove sanitarije -montaza...itd
    Plocice biras sama i kupujes. Ljepilo i ostalo mozes dogovoriti da nabave oni, to isto bude navedeno u ponudu.
    Faze idu onako kako ti treba.
    Npr. Mi kad smo dizali kat na kuci radili smo samo demontazu krovista, odvoz crijepa i greda, ciscenje kata sve do deke. Onda je firma koja je radila preuzela salje.
    Kupili ste nesto ili ces adaptirati stan u kojem jeste?
    Ako adaptiras postokeci toplo preporucam da za vrijeme adaptacije ne zivis u njemu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 03.01.2022. at 22:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •