Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam nista nasla ni dobila preporuke ( a nije da se nisam potrudila pitati)
    Nisam dobila nikakve upute o nicemu opcenito za svoje kronicno bolesno dijete.
    Pa sam joj propisala 2 tjedna odmora i onda jos 2 tjedna postede od TZKa u skoli ( iako se osjecala ok, kao i bez covida).
    Uz to sam malo vise pazila da nema neki umor , kraci dah ili neki cudan simptom koji nema inace.
    Za one koji se osjecaju umorno i dekoncentrirano svakako bih rekla da je bolje imati jos duzu postedu.
    Tx, nadam se da ce proci roditeljska ispricnica kod naseg profe iz tjelesnog jer je lom-ica by the book, a ako nije i the book - nista. Moja je sva bas umorna, uvod u ovo je bilo pogorsanje astme, najradje spava.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Tx, nadam se da ce proci roditeljska ispricnica kod naseg profe iz tjelesnog jer je lom-ica by the book, a ako nije i the book - nista. Moja je sva bas umorna, uvod u ovo je bilo pogorsanje astme, najradje spava.
    Ako ne prolazi trazi obiteljsku ili skolsku.
    Ne vjerujem da bi trebalo biti problema oko toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •