Stranica 29 od 44 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, pa jao! Za poludit!

Sad sam shvatila da su brzi antigenski i ovi iz apoteke kucni ista stvar. Maloj je danas dr dala uputnicu za pcr, hopefully. Kad pocne pcr lovit omikrona, koliko nakon nastupa simptoma?
    Sad sam na brzinu našla ovaj preprint od 14. siječnja 2022. dakle "friško", Autori su s Harvarda, Yalea, Duke, Columbia itd. : [B]Viral dynamics and duration of PCR positivity of the SARS-CoV-2 Omicron variant[/B https://www.medrxiv.org/content/10.1....13.22269257v1
    Po ovom abstractu bi se reklo da je najveći broj testiran pozitivno 5-6 dan od zaraze/ kontakta, ako ja dobro čitam.
    I mogu to potvrditi. Mom suprugu je PCR bio pozitivan šesti dan od kontakta, a treći dan od početka simptoma. Dva brza testa (prvi i drugi dan simptoma) su bila negativna.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti puno, spasila si me
    Ne znam radi li još to, treba provjeriti. Uglavnom, sretno i tebi i ini 33!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ne da hoćemo nego sam to i napravila .

Znam dva primjera prošli tjedan da im je ujutro kućni pozitivan, popodne privatni antigenski negativan. Frend se još posvađao da ne uzimaju uzorak dobro.

I kad sam vodila malu na privatni PCR stvarno sam rekla: imamo doma svi simptome i 3 pozitivna PCR-a, antigenski joj je ispao negativan molim vas da joj uzmete iz obje nosnice i zavrtite nekoliko puta. Na tom antigenskom je samo iz jedne nosnice i mislim da je možda i samo jedan krug štapićem napravila. Na PCR-u su joj u obje dobra 3-4 puta zavrtili štapić.

E sad koliko je duboko bilo prvi i drugi put to u njezinom nosu ne znam. Meni su na Štamparu fino gurnuli (ups! )
    Bubilo, mislim da ti mogu reći hvala u ime svekolikog forumskog pučanstva . Plačem od smijeha

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tak budem na kraju i ja ali ono, kucni mi pokaže cim tekucina prode. Ne trebam tražiti kao po ranom testu za trudnoću

A onda ću se nakon svega javiti epidemiologu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure batalite zvanje, to je prije funkcioiralo, sad nema sanse nekoga dobiti. Govorim iz osobnog iskustva.

Ja bi rezervirala termin putem platforme ili preko maila.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Najbolje sve skupa , pa što prvo upali.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Narucila za sub preko platforme, simpt poceli u uto, to bi trebalo bit ok, jel da (za cijepljeno dijete)? Pod ok mislim da, ako je covid, da ce ga ulovit?

Na koji mejl ste mislile - na covidinfo@stampar.hr?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.01.2022. at 23:01

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Da, preko platforme ok, i taj mail je ok.
    Al ako si dobila na mail potvrdu, ne moraš slati vise na taj mail.
    Samo provjeri imaš li uputnicu poslanu .

Ja sam cjepljenja prije 3.5 mjeseca drugom dozom, PCR mi je bio 6. dan pozitivan.
    MM-u 8. dan, al on je cjepljen u lipnju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Poslala sam u medjuvremenu i na taj covidinfo za skolsku djecu. 6-ti dan od simptoma, ne kontakta, jel da? Simpt su poceli od pon navecer.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Samo provjeri - u egradjanima? Ja sam bad molila pcr, iako me sestra na zamjeni 2x pitala a ne biste brzi, rekla sam da bih bas pcr.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da, možeš na e gradanima vidjeti uputnice

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za klince kak vidiš uputnice? Ja neke ne vidim ni za sebe

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ako ima neko komentar zanimao bi me
    Na osnovu brzog i a i pcr može se dobiti potvrda o preboljenju , ona nema qr kod nek samo rečenicu Marko Marković je dd.yr.xx bio pozitivan na testu. Jel se i sistemu može provjeriti ako se upiše tog marka da onaj drugi zna da je to stvarno tak? Ta potvrda je samo za tu ,i vrijedi godinu dana
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.01.2022. at 06:43

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam ipak negativna i kućne testove vise ne radim
    Pola sata nakon brzog kod liječnika koji je negativan napravila jedan doma i on i dalje ima crtu, blagu. Eto sto reći

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ipak negativna i kućne testove vise ne radim
    Pola sata nakon brzog kod liječnika koji je negativan napravila jedan doma i on i dalje ima crtu, blagu. Eto sto reći
    Kod tebe je i PCR negativan, ako se ne varam?

Inace moguce je da tvoj kucni hvata pravi protein (za omikron), a ovaj u ordinaciji ne hvata.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne znam i više me nije briga iskreno. Ovo sve ludo i nema smisla.
    Kad sam doma bila u virozi test mi bio negativan. Sad odjednom pozitivan. Sve službeno negativno

Sutra sin ide na PCR i to je to

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vrci, ja mislim da si ti ipak bila poz.,al si imala peh s ofrlje odradjenim PCR testiranjem (kao i neki drugi, vidis kako cure opisuju te slucajeve).

Ja isto vise ne radim kucne nema sanse, samo kod nas je bio obrnut slucaj kucni neg.,a pcr poz.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ali zašto antigenski doma +, antigenski kod dr -?
    Osim to da ovaj moj detektira neki omikron protein koji ovaj kod dr ne. Al to mi nategnuto

I ja mislim da smo imali svi kad smo bili jedan za drugim u kaslju i sinusima, i blagoj temperaturi.

Kucni test mi je 30-40kn, brzi kod dr 50, ubuduce samo to il pcr

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo naše situacije:

Mali je bio pozitivan na kućnom testu, pisala sam da je bila vrlo blijeda crta. Ja sam bila negativna, iako sam se osjećala umorno i imala sam lagane bolove grla i glave. Na PCR-u je sin bio pozitivan, a ja negativna.

Nas troje u kući smo trostruko cijepljeni i zasad odolijevamo, nitko drugi nije pozitivan.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Da mi je dijete cijepljeno, a doma je netko poz., ma nema sanse da bi ga poslala na nastavu.
    To mi se jedino cini ispravno.

No sada je to zapravo postalo nebitno omikron se siri brzinom svjetlosti, spominje se skoro suzbijanje pandemije (na nacin kako je ina33 opisala), nadam se tom scenariju.
    A zašto se onda cijepio? Šibenski srednjoškolci su prošle godine vjerojatno duplo više vremena imali nastavu online, nego u školi i cijepljenjem je htio postići da izbjegne sve te samoizolacije. Poduzima mjere opreza: spava u zasebnoj sobi, jede sam, na treningu radi samo vježbe na otvorenom, u školi sjedi sam i nosi masku FFP2. Svaki drugi dan se testira. Takve su upute i epidemiologa, nije savjetovao ostanak kući. Tri puta je cijepljen.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jos se postavlja potanje kako opravdati izostanak djeteta u skoli?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I nasim cijepljenima je savjetovano da mogu u skolu ako je netko doma pozitivan. Medjutim, evo upravo je javljeno da je i to cijepljeno dijete pozitivno (2 dana nakon svojeg člana obitelji) i sad njih 8 mora u izolaciju.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 19.01.2022. at 09:59

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, zna li koja, ima li preporuka koliko nakon corone se ne preporuca sport?
    Posljednje uređivanje od zhang : 19.01.2022. at 10:01

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vrci, mogu ti ponudit samo virtualni zagrljaj, frustrirajuca situacija.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zhang mislim da nema neka preporuke. Preboljeli sam osjeti kako i koliko moze.
    Bar iz mog iskustva i kolega oko mene.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vrci, mogu ti ponudit samo virtualni zagrljaj, frustrirajuca situacija.
    Hvala

A sto sad, glavno da malac može u školu. Puno su 3 tjedna doma prvašiću. Sad kad cijelom razredu istekne SI i on je slobodan

Sad kad on sutra bude pozitivan

Maloj curi nos pa mi je jos doma

Ja se ubuduće testiram samo ako imam hrpu simptoma.

A daj zamislite kaos kad dode i gripa,a kazu raste broj slucajeva

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zna li koja, ima li preporuka koliko nakon corone se ne preporuca sport?
    Ovo i mene zanima. Kako sam vikend-senior planinarka, sestra mi je proslijedila neku javnu fb poruku kojo. je neki dr nekoj starijoj od mene (tipa 10 god, zena je u 60-tima) st planinarki, necijepljenoj, porucio da ne ide 3 tjedna uzbrdo jer da vidja dosta miokarditisa koji se aktiviraju tek pri naporu i da jw to neki kritican period. To mi se cini dosta i prepalo me. Kaae kaze da nema takvih generalnih preporuka, a i lili ce mozda nesto isceprkati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ina33 hoću samo još nisma stigla jer sam biala zauzeta poslom i naganjavanjem pcr testova mojih članova obitelji.

Naime, taj poz pcr izgleda nekima nije baš lako ni uhvatiti. Mi smo taj slučaj.
    Sve 4 smo (bili) pozitivni, niakko to ne bi saznali da se nismo toliko puno testirali na pcr-u.

Znači, ja sam imala jedan i po dan zaštopan nos i to 7+dana nakon poz.muža (on bi isto prošao ispod radara da nismo extra obratili pažnju, jedno popodne niska temp.), no neki klinac me ganjao da to čeprkam dalje, naplaćala sam se testova, al zato sam saznala da sam poz. naravno nakon nekoliko dana kad je zaštopani nos bio prošlost.

Onda sam išla dalje čeprkat i još testirat djecu, sumnjajući da nisu asimptomatski (a ako jesu, htjela sam imat potvrdu) i znat jesu li prošli omikrona.

I ta daaa saznala sam da jesu, potpuno asimptomatski oboje, bez ijednog jedinog simptoma. Imunitet je odradio svoje, a oni više neće morati u izolacije
    Kćerki je taman tjedan on line nastave.

Dijelom rade pcr-ove ofrlje, dijelom je teško ulovit pravi trenutak, dugo se čeka na testiranja, zbrka je totalna...

Pohvalit ću lab Analizu koja radi uz bris nosa i bris iz usta.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2022. at 10:52

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja znam samo anegdotalno, da su kod nas pojedini pedijatri isto deci nakon korone pisali da su po 3 nedelje oslobođeni od fizičkog.

Isto tako znam da pojedini savesni nastavnici fizičkog jako vode računa ko se vratio nakon korone i toj deci prvih mesec dana ograničavaju neke vežbe, ne znam tačno koje, pretpostavljam trčanje ili slična opterećenja po srce i pluća.

Što je možda paranoja a možda je ipak mudro, jer je u našoj državi letos bilo više slučajeva iznenadnih smrti mladih, od tinejdžera do tridesetogodišnjaka, sportista na terenima i muzičara na sceni. Uvek je uzrok bilo iznenadno otkazivanje srca, što može i ne mora biti povezano sa koronom ali u jednom momentu dešavao se po jedan slučaj nedeljno, što je stvarno malo natprosečna učestalost za naše prilike.
    Kod moje starije u razredu je jesenas isto sveže oporavljeno dete kolabiralo na času fizičkog par dana nakon povratka u školu, srećom samo trenutno i bez posledica, osim što su se malo svi isprepadali...

Vrci, podrška, imala sam slične momente nevezano za koronu, da dobijem suprotne rezultate u par sati u razl. lab., i to je ultra frustrirajuće, novac ti ode a dr ti kaže da nema pojma koji je rez. tačan, logično, jel.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi bi definitivno misllili da smo negativni s obzirom na nasu obit.situaciju (i nakon prvih neg.PCR-ova) da ja nisam kopala dublje,a radoznala sam htjela znat.

Što se tiče sporta, mislim da će svi odgovori ići u smjeru spajaličinog odgovora.
    Vrlo individualno,al zajedničko je svima da treba postupni povratak.

Ja se bavim vrlo mjerljivim sportom, pa ću odmah nakon prvih treninga znati di sam. U pripremama sam u koje sam jako puno uložila dosad i vremena i truda i sati treninga a svjesna sam bila ako pokupimo omikrona da možda sve pada u vodu. S obzirom da smo skoro neokrznuti prošli zarazu, nadam se da će povratak biti brži. Treba slušat tijelo (ne glavu ). Ja bih po glavi već sad trčala jer nije mi ništa

Možemo tu javiti na temu kako nam ide oporavak da znaju drugi moguće ishode.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2022. at 11:00

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo doma vježbali treninge snage jer smo se dobro osjećali, nismo imali simptome a smatrali smo da će nam fiz.aktivnost dobro doći.

Poznajem jako puno sportaša (rekreativaca i onih skoro pa profi) no nitko od njih nije radio tako dugu pauzu, dapače mislim da može biti veća šteta i šok po organizam koji je redovito bio u treninzima da naglo i odjednom potpuno prestane. Naravno pričan o organizmu koji nije prošao teški oblik korone. U slučaju težeg oblika, povratak je sigurno teži i dugotrajniji. Jedan kolega nije bio sportski aktivan više od mjesec dana nakon delte.

U prosjeku su se moji iz kluba vraćali treninzima odmah nakon izolacije ali postupno i ne onaj "puni" trening nego polako. Kroz 10ak dan, max. 2 tj bili su skroz back.

Obavezno uzimanje suplemenata i jačanje imuniteta (čaj, med, limun, san..) se svakako preporučaju.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2022. at 11:06

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kazu mi neki da ponovim pcr. Onak, cemu?
    Sin ide sutra, ako je negativan epidemiolog ga pusta u skolu
    Kcer ima termin za pcr u ponedjeljak, ako joj nos nastavi curiti odvesti cu ju

Ja nemam simptoma, covid potvrdu imam do prosinca 2022., Jednostavno mi nema smisla ceprkati vise.

Mislim da sam eventualno uhvatila kraj zaraze,a ne pocetak. Ali slučajno na fejsu vidjela pitanje o pouzdanosti kucnih i imali su ljudi prvo negativan,pa pozitivan pcr

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pulinka, hvala. I to je vec neka smjernica.
    Mislila sam ako ste kroz tekstove naisle na neki opcenit rok koji bi bio neka preporuka struke.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka, hvala. I to je vec neka smjernica.
    Mislila sam ako ste kroz tekstove naisle na neki opcenit rok koji bi bio neka preporuka struke.
    Ja nisam nista nasla ni dobila preporuke ( a nije da se nisam potrudila pitati)
    Nisam dobila nikakve upute o nicemu opcenito za svoje kronicno bolesno dijete.
    Pa sam joj propisala 2 tjedna odmora i onda jos 2 tjedna postede od TZKa u skoli ( iako se osjecala ok, kao i bez covida).
    Uz to sam malo vise pazila da nema neki umor , kraci dah ili neki cudan simptom koji nema inace.
    Za one koji se osjecaju umorno i dekoncentrirano svakako bih rekla da je bolje imati jos duzu postedu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ina33 hoću samo još nisma stigla jer sam biala zauzeta poslom i naganjavanjem pcr testova mojih članova obitelji.

Naime, taj poz pcr izgleda nekima nije baš lako ni uhvatiti. Mi smo taj slučaj.
    Sve 4 smo (bili) pozitivni, niakko to ne bi saznali da se nismo toliko puno testirali na pcr-u.

Znači, ja sam imala jedan i po dan zaštopan nos i to 7+dana nakon poz.muža (on bi isto prošao ispod radara da nismo extra obratili pažnju, jedno popodne niska temp.), no neki klinac me ganjao da to čeprkam dalje, naplaćala sam se testova, al zato sam saznala da sam poz. naravno nakon nekoliko dana kad je zaštopani nos bio prošlost.

Onda sam išla dalje čeprkat i još testirat djecu, sumnjajući da nisu asimptomatski (a ako jesu, htjela sam imat potvrdu) i znat jesu li prošli omikrona.

I ta daaa saznala sam da jesu, potpuno asimptomatski oboje, bez ijednog jedinog simptoma. Imunitet je odradio svoje, a oni više neće morati u izolacije
    Kćerki je taman tjedan on line nastave.

Dijelom rade pcr-ove ofrlje, dijelom je teško ulovit pravi trenutak, dugo se čeka na testiranja, zbrka je totalna...

Pohvalit ću lab Analizu koja radi uz bris nosa i bris iz usta.
    Bravo ,hvala ti! Info svima, onaj covidinfo kao za sk djecu jos dalji termin nego platforma - platforma mimje dala sub, ovo utorak.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sam joj propisala 2 tjedna odmora i onda jos 2 tjedna postede od TZKa u skoli ( iako se osjecala ok, kao i bez covida).
    Uz to sam malo vise pazila da nema neki umor , kraci dah ili neki cudan simptom koji nema inace.
    Za one koji se osjecaju umorno i dekoncentrirano svakako bih rekla da je bolje imati jos duzu postedu.
    Tx, nadam se da ce proci roditeljska ispricnica kod naseg profe iz tjelesnog jer je lom-ica by the book, a ako nije i the book - nista. Moja je sva bas umorna, uvod u ovo je bilo pogorsanje astme, najradje spava.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tx, nadam se da ce proci roditeljska ispricnica kod naseg profe iz tjelesnog jer je lom-ica by the book, a ako nije i the book - nista. Moja je sva bas umorna, uvod u ovo je bilo pogorsanje astme, najradje spava.
    Ako ne prolazi trazi obiteljsku ili skolsku.
    Ne vjerujem da bi trebalo biti problema oko toga.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nece obiteljska dat to ako to nije u nekim sluzb guidelinesima, a cini se da nije. Skolsku cu probat ako je covid.

Ako cemo se pocastit privatno s pcr-om, nije prerano 2. dan pd pocetka simpt cackat za omirkona (isla boh danas popodne, simpt poceli u pon navecer), jel da?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Preporuka mojem najmlađem djetetu nakon Covida je bila bar par tjedana "usporiti" i bar dva tjedna bez TZK. To je bilo u eri delte.
    A za dijete s astmom, mislim da je svakako pametno neko vrijeme izbjegavati teži fizički napor. Moje srednje dijete ima astmu (u remisiji) i bez problema dobije poštedu kad treba, tako da bih ja svakako pitala.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala, cure. Klincima su simptomi prestali 3 dana nakon pojave i zapravo su sada skroz ok. Izolacije su do pocetka ili sredine iduceg tjedna, kako su se kod koga pojavljivali simptomi.
    Mislim da cu ih sigurno i taj tjedan ostaviti bez treninga i tjelesnog, a onda cu vidjeti, nakon toga mislim da ce biti ok da krenu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti. Kako joj je prosao povratak?
    Da li se inace bavi nekim sportom? (ne znam koja je bolest u pitanju, pa sorry ako je pitanje glupo)

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Nece obiteljska dat to ako to nije u nekim sluzb guidelinesima, a cini se da nije. Skolsku cu probat ako je covid.

Ako cemo se pocastit privatno s pcr-om, nije prerano 2. dan pd pocetka simpt cackat za omirkona (isla boh danas popodne, simpt poceli u pon navecer), jel da?
    Moj suprug je radio treći dan od simptoma, drugi dan je još bio negativan na kućnom.

A za dr koja ne da poštedu djetetu s astmom mi je baš čudno, naš LOM i sam pita treba li, za svaku virozu i slično. Traži preporuku pulmologa.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam mojeg pustila na turnir dan nakon što mu je istekla izolacija. I sljedeći dan na trening. Ajme nemajke .

Vrci, ne znam je l ti do šale, al ja mislim da trebaš uzeti jedan svoj kućni test i otići ga napraviti u dom zdravlja ispred svoje doktorice / ili kod onih koji su ti uzimali antigenski . Šalim se. Vjerojatno je prošlo previše dana da ti taj kućni bude pozitivan.

Evo kod mene ljudi u firmi koji imaju covid potvrde i pozitivni su na kućnom, niti ne idu na PCR. Ukućani su im PCR pozitivni, oni rade od kuće, ne izlaze 10 dana, ne trebaju bolovanje... ne da im se ni zezati, znaju da imaju i to je to.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Preporuka mojem najmlađem djetetu nakon Covida je bila bar par tjedana "usporiti" i bar dva tjedna bez TZK. To je bilo u eri delte.
    A za dijete s astmom, mislim da je svakako pametno neko vrijeme izbjegavati teži fizički napor. Moje srednje dijete ima astmu (u remisiji) i bez problema dobije poštedu kad treba, tako da bih ja svakako pitala.
    Tx

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ili delta nije baš skroz krepala ili je mene ovaj omirkon sastavio...

Uglavnom, 9.1. smo bili kontakt pozitivnog, testirali se isti dan svi negativni.
    11.1 srednje dijete dobilo temperaturu, pozitivan na kućnom, dan kasnije pozitivan na pcr.
    Svi smo doma , u SI on zatvoren u sobi.
    U nedjelju meni krene curit nos u ponedjeljak teče iz njega u potocima, jučer ujutro me sve boli , temperatura 37,5. Kućni pozitivan, ali jako blijeda crta. Danas sam bila na pcr. Čekam rezultat.
    Sve me i dalje boli, koža me na dodir boli, krenula sam kašljat, glava rastura, iz nosa teče... Teško mi je govorit, gledat...
    . Koma. Natačem se čajem, pijem svakih par sato lekadol da glava malo popusti i nadam se da će krenut uskoro na bolje jer ovo... Ajme.

U međuvremenu je ovaj pozitivni sin na kućnom bio negativan ,osam dana od pcra. Mm i druga dva djeteta su negativni.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cijepljena sam sa dvije doze pfizera,druga bila u lipnju, mm isto tako. I najstariji sin. Ova dvojica mlađih nisu cijepljeni.
    Ne zna se ko pije ko plaća. Srednji ima neku jadnu natavu na loomenu jer ih je 11 zaraženih u razredu
    Srednji je već jednom imao koronu, u listopadu 2020, sa vrlo blagim simptomima, ovaj put je i njega puno jače uhvatila, ali već je puno bolje,malo još kašlje.

Mali se spaja on line na nastavu koju učiteljica live
    drži i to je kaos. Njih pet online, dvadeset u razredu, u

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moja najveća paranoja koju trenutno iz zabave vrtim je dan nismo dobili omikron nego deltu a omikron nas čeka iza ugla

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja se nadam da si u krivu ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    moja najveća paranoja koju trenutno iz zabave vrtim je dan nismo dobili omikron nego deltu a omikron nas čeka iza ugla
    tako i ja nekako razmišljam

moj su bili pozitivni 15 dana nakon kontakta (na kućnima više puta provedenima negativni)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •