Jesi probala preko platforme - brže termine daju nego ovo za školsku djecu, to je sad ćorak? Na FB grupi Cijpeljnje i vakcinacija je netko napisao da se može samo doć u Vinogradsku od 8-12 h (bez narudžbe) i napravit test iako ti ni ne treba liječenje tamo - ne znam jel' to kriva info ili ne.
najraniji termin sam dobila za 25.1., preko aplikacije
ranije nema nigdje...osim preko veze
najraniji termin sam dobila za 25.1., preko aplikacije
ranije nema nigdje...osim preko veze
Mirogojska 16, Štampar, daje termin 23., ako upišeš povratak na posao kao razlog.
Išla sam vidjeti kako je s terminima. Uglavnom, daje različite termine za različite razloge dolaska, pa pokušajte iskoristiti najraniji termin koji možete.
Mirogojska 16, Štampar, daje termin 23., ako upišeš povratak na posao kao razlog.
Išla sam vidjeti kako je s terminima. Uglavnom, daje različite termine za različite razloge dolaska, pa pokušajte iskoristiti najraniji termin koji možete.
Da, probaj se "igrat" s razlozima dolaska - kad smo upisali pravi razlog "ima simtpome" je bio kasniji termin od razloga "kontakt".
hvala, uspjeli smo obaviti test vec danas
ne nalazim link gdje trebam otkazatitestiranje zakazano za 25. u Fran Mihaljevicu...zna netko mail?
U naslovu sam napisala Otkaz termina testiranja - Narudžba br.??????? (upisala broj narudžbe)
u roku od 12 sti sam dobila odgovor da je narudžba otkazana
U naslovu sam napisala Otkaz termina testiranja - Narudžba br.??????? (upisala broj narudžbe)
u roku od 12 sti sam dobila odgovor da je narudžba otkazana
hvala, budem onda jos i to
inace, dobili smo nalaz, pozitivan je...drugi puta u 9 mjeseci