Drage cure, molim vas informaciju za prijateljicu koja nije na forumu, a planira ići na postupak s donacijom sjemena, s vlastitim jajnim stanicama... Dobiva li se u tom slučaju u shemi Prolutex? I do kojeg tjedna trudnoće se uzima?
Hvala unaprijed![]()
Drage cure, molim vas informaciju za prijateljicu koja nije na forumu, a planira ići na postupak s donacijom sjemena, s vlastitim jajnim stanicama... Dobiva li se u tom slučaju u shemi Prolutex? I do kojeg tjedna trudnoće se uzima?
Hvala unaprijed![]()
Sushi ja nisam dobivala Prolutex niti jednom. U prvom postupku sam krenula s Crinone gelom i imala sam reakciju od njega pa smo zamjenili Utrogestanom.
Čak mi je dr. L rekao da mogu uzimati i Duphaston pa da odem do svog dr i također se s njim posavjetujem.
Niti u jednom trenutku mi nije spomenuo Prolutex.
E sad što se tiče progesterona ja zbilja ne bi znala dal se treba provjeravati nakon transfera ali sam dobro upamtila da je jednom forumašica "bubekica" napisala i ostavila link da je Duphaston dostatan u ivf postupcima.
Nije žena koja bi bezveze nešto tu ostavljala da nije provjereno a i prošla je dosta transfera nažalost.
Tako da ja vjerujem da u kombinaciji Utrogestan i Duphaston je sasvim dovoljno progesterona i moje mišljenje je da nema potrebe za Prolutexom koji je toliko skup a ovo dvoje je na recept pogotovo kad se ide o svom trošku.
Ja sam koristila Utrogestan do punih 12 tt.
Posljednje uređivanje od LaraLana : 30.01.2022. at 14:40