Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Drage cure, molim vas informaciju za prijateljicu koja nije na forumu, a planira ići na postupak s donacijom sjemena, s vlastitim jajnim stanicama... Dobiva li se u tom slučaju u shemi Prolutex? I do kojeg tjedna trudnoće se uzima?

Hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, molim vas informaciju za prijateljicu koja nije na forumu, a planira ići na postupak s donacijom sjemena, s vlastitim jajnim stanicama... Dobiva li se u tom slučaju u shemi Prolutex? I do kojeg tjedna trudnoće se uzima?

Hvala unaprijed
    Sushi, ja nisam dobila niti jednom Prolutex, samo utrogestan. Doktor smatra da za to nema potrebe.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku

Hvala unaprijed
    Sushi ja nisam dobivala Prolutex niti jednom. U prvom postupku sam krenula s Crinone gelom i imala sam reakciju od njega pa smo zamjenili Utrogestanom.
    Čak mi je dr. L rekao da mogu uzimati i Duphaston pa da odem do svog dr i također se s njim posavjetujem.
    Niti u jednom trenutku mi nije spomenuo Prolutex.

E sad što se tiče progesterona ja zbilja ne bi znala dal se treba provjeravati nakon transfera ali sam dobro upamtila da je jednom forumašica "bubekica" napisala i ostavila link da je Duphaston dostatan u ivf postupcima.
    Nije žena koja bi bezveze nešto tu ostavljala da nije provjereno a i prošla je dosta transfera nažalost.
    Tako da ja vjerujem da u kombinaciji Utrogestan i Duphaston je sasvim dovoljno progesterona i moje mišljenje je da nema potrebe za Prolutexom koji je toliko skup a ovo dvoje je na recept pogotovo kad se ide o svom trošku.
    Ja sam koristila Utrogestan do punih 12 tt.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 30.01.2022. at 14:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •