Pokazuje rezultate 1 do 50 od 209

Tema: IVF za samice-žene bez partnera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2022

Početno Ako slučajno zalutate biste li mi dali link gdje ste pisali o Makedoniji

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Baby,
    Ja sam bila u Makedoniji i uspjelo mi je iz prvog ivf-a i osobno sam pisala na linku koji ti je inesz ovdje ostavila i sve informacije tamo imaju i cijene i cijela procedura. Tako da mi je nejasno da se spominju nepotpune informacije.
    Ima i mail od doktora koji radi na donorskom programu i njega se treba kontamtirati. Vrlo su azurni i nema cekanja.

Posto si napisala da si dobro situirana ovo ce te kostati oko 8000 € ako svu pripremu i nalaze budes obavljala privatno plus jedan odlazak dole da te pregleda jedan od dr i odabir donora.
    Znaci sve u ovoj cijeni.
    Al vec sam sve to pisala na temi o Makedoniji i svoj protokol na temi za protokole pa da ne ponavljam opet ovdje.

Stetno
    Koliko godina imate? Meni bi trebala i jajna stanica i sjeme. Je li riječ o klinici Acibadem Sistina? Može li link toga što ste pisali o Makedoniji?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Zrdem prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko godina imate? Meni bi trebala i jajna stanica i sjeme. Je li riječ o klinici Acibadem Sistina? Može li link toga što ste pisali o Makedoniji?
    http://forum.roda.hr/threads/52643-P...edoniji/page97

Zrdem evo link o Makedoniji i tu pišemo sve. Tako je, riječ je o Acibadem Sistini.
    Dođi na temu i dobit češ sve informacije. Čeka se odobrenje i bez brige, nema razloga da ti ne odobri ministarstvo.
    Ako ti treba obostrana donacija možeš predati zahtjev na hzzo. Sve češ informacije dobiti.

Datum pristupanja
    Feb 2022

Početno

A ovisi li to o zahtjevu koji treba predati na HZZO o godinama potrebite, konkretno mene, ili svatko može tražiti neki poticaj od Hrvatske za tu oplodnju dolje? Pročitala sam da se i direktno ovdje žene jedna drugoj mogu obraćati, ali da je potreban određeni broj postova. Ne znam koliko postova, ali bi mi brže išlo. Ovdje čak ima (nepotrebnih) prepucavanja, a žene jadne, traže samo pomoć i vjerojatno ih je nemali broj očajan,

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Zrdem prvotno napisa Vidi poruku
    A ovisi li to o zahtjevu koji treba predati na HZZO o godinama potrebite, konkretno mene, ili svatko može tražiti neki poticaj od Hrvatske za tu oplodnju dolje? Pročitala sam da se i direktno ovdje žene jedna drugoj mogu obraćati, ali da je potreban određeni broj postova. Ne znam koliko postova, ali bi mi brže išlo. Ovdje čak ima (nepotrebnih) prepucavanja, a žene jadne, traže samo pomoć i vjerojatno ih je nemali broj očajan,
    Kad budeš imala 10 postova onda možeš pisati privatne poruke.
    Što se ostalih pitanja tiče najbolje je da ih postaviš na temi Makedonija, ostavila sam ti link jer tamo ima puno žena koje ti mogu dati odgovore iz prve ruke.
    Najbolje bi bilo da se javiš Bobanu Janevskom biologu iz Sistine koji radi i na donorskom programu pa ga možeš i na Whatsapp zvati.
    Možda možeš i svoju donoricu dovesti pa vidi direktno s njim.
    Za ostala pitanja ti ne bi znala odgovor o dobnoj granici ni o zahtjevima točno kome bi što pokrio hr hzzo ali ti cure na temi Makedonija sve to znaju i uputit će te na pravu adresu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •