Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Čudne crvene bubice u novoj kući

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nije ništa od onoga što bi direktno nanelo štetu čoveku- nisu muve, buve, vaške, krpelji, bubašvabe/žohari, krevetske stenice...

Ja bih rekla Tribolium confusum, brašnar, larva, ušao sa loše zapakovanom zalihom brašna/zrnevlja. Nešto što je kupljeno naveliko ili u rinfuzi, i ne stoji zatvoreno hermetički.

U svakom slučaju proguglaj, proveri svoje zalihe hrane i ručno se otarasi svih koje nađeš. Kad se rešiš dostupne hrane, svi koje ne nađeš bi trebalo da jednostavno uginu od gladi.
    Mislim da nema potrebe za dezinsekcijom, osim ako negde otkriješ baš najezdu, a sumnjam, u novoj kući.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ništa od onoga što bi direktno nanelo štetu čoveku- nisu muve, buve, vaške, krpelji, bubašvabe/žohari, krevetske stenice...

Ja bih rekla Tribolium confusum, brašnar, larva, ušao sa loše zapakovanom zalihom brašna/zrnevlja. Nešto što je kupljeno naveliko ili u rinfuzi, i ne stoji zatvoreno hermetički.

U svakom slučaju proguglaj, proveri svoje zalihe hrane i ručno se otarasi svih koje nađeš. Kad se rešiš dostupne hrane, svi koje ne nađeš bi trebalo da jednostavno uginu od gladi.
    Mislim da nema potrebe za dezinsekcijom, osim ako negde otkriješ baš najezdu, a sumnjam, u novoj kući.
    Ovako bih i ja.
    Nema potrebe paničariti, a pogotovo ne zbog djeteta. Neće mu bube ništa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •