Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Dalmal koliki je tvoj amh? Moj je pred prvi postupak iznosio 7 pmol i dr. L je rekao da se s tim još puno toga može napraviti. Sreća je i bila da sam imala oko 8, 9 antralnih folikula.
    Ipak me je tad stavio u dugi protokol s kontracepcijom mjesec prije. Za drugi postupak me je stavio u tako meni čudan protokol i znatno jeftiniji. Amh više nisam ponavljala. Imala sam i poviši FSH što isto nije baš dobro!

Na temi protokoli i iskustva imaju moji protokoli i bilo bi dobro radi drugih cura da se pišu iskustva tko ide s vlastitim stanicama!
    Vidim sada po vama svima da su ipak malo promjenili pristup ženama s niskim amh jer nije isto dati 2000 eura za stimulaciju i npr 800 eura kad se ide o svom trošku.

Na nekom od foruma sam pročitala davno da su cure radi boljeg endometrija jela hranu u kojoj ima fitoestrogena (brazilski, tamno pivo, sojino mlijeko, zobene itd).
    Pogledaj ako te zanima.
    Dobar folikul kolerira dobrom endometriju.
    Ja sam na dan transfera imala nevjerovatnih 14 mm. Dr. L je ostao u čudu jer od 15 mm se smatra predebelim pa ni to nije dobro.

P.S. ma kakvi stare, 38 je baš lijep broj
    Moj AMH je samo 2,6 tako da je baš nizak. I nema smisla na veliku stimulaciju jer se neće postić ništa više nego sa modificiranim prirodnim. Čak je u prošlom postupku dr.L rekao da je možda sada i manji jer sam imala samo dva folikula. Kod mene je problem i što nisam reagirala na letrozol pa smo morali na klomifen koji djeluje na endometrij i ne deblja se. Ali evo par dana od zadnjeg klomifena pokrenuo se i endometrij.
    Jedem i ja ciklu, ananas, pijem vrkutu...sve za endometrij.
    Bit će to dobro

Hvala ti na savjetima
    Posljednje uređivanje od DalmaIB : 12.02.2022. at 17:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •