Možeš uzet malo tog praha u trgovinici na kvatriću, specijaliziranoj za čajeve. Harissa.
Uzela sam si cejlonski u kauflandu. Uh, koja bljutavoća.
Molim preporuke za čaj.
Možeš uzet malo tog praha u trgovinici na kvatriću, specijaliziranoj za čajeve. Harissa.
Uzela sam si cejlonski u kauflandu. Uh, koja bljutavoća.
Molim preporuke za čaj.
Tako ću vjerojatno i napraviti, ali sam mislila prvo negdje probati od nekoga tko zna što radi, da vidim kakav okus toga uopće mora biti jer ako si sama smućkam pa mi se ne svidi mislit ću da ili nisam dobro napravili ili da nešto ne valja s tim čajem.
Možda se tebi dogodilo s cejlonskim, kod crnog čaja, osim vrste, je bitno koliko stoji u vodi i kako se napravi. Ja ga nisam voljela dok mi ga nije skuhao Englez i sad ga obožavam i pijem s mlijekom iako sam mislila da nikada neću. Ipak nekad fulam i ne pazim na vrijeme pa mi nije fino.
Posljednje uređivanje od lonni : 18.02.2022. at 21:40