Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6142

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Cure drage, hitno mi treba vaša pomoć.
    Trebalo bi da krenem sa Diferelinom kao priprema za fet od prvog dana ciklusa.
    Međutim danas ceo dan samo smeđkasto mrljavljenje, nikako da krene ono pravo.
    Da li onda da računam sutra kao prvi dan? Dr L je na odmoru do 3.5. ne znam da li će videti mejl ako mu pošaljem.
    Volela bih da mi se jave cure koje su imale sličnu situaciju i kažu šta dr L savetuje u tom slučaju.
    Hvala unapred.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lucy10 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, hitno mi treba vaša pomoć.
    Trebalo bi da krenem sa Diferelinom kao priprema za fet od prvog dana ciklusa.
    Međutim danas ceo dan samo smeđkasto mrljavljenje, nikako da krene ono pravo.
    Da li onda da računam sutra kao prvi dan? Dr L je na odmoru do 3.5. ne znam da li će videti mejl ako mu pošaljem.
    Volela bih da mi se jave cure koje su imale sličnu situaciju i kažu šta dr L savetuje u tom slučaju.
    Hvala unapred.
    Lucy evo branca ti je već odgovorila.
    1dc se smatra kad krene baš krv crvena boja i to do 16 ili 17 sati. Da ti bude savjest čista napiši mail dr. L jer meni je znao odgovarati kad je bio odsutan ili na kongresu npr.

Ono što si pisala bila i pitala za scratching endometrija ima čak tu tema na forumu ali se nisu cure baš usrećile s tim.
    Oni u Sistini baš i nevjeruju u to niti u bilo kakve embryoglue ili tako nešto kao što imaju i boosteri nakon transfera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •