Pokazuje rezultate 1 do 50 od 96

Tema: Pijelon - bubreg

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

Pozdrav, ja sam u 22+3 trenutno, pijelon na jednom bubregu iznosi 9 a na drugom 10mm. Pratimo sta ce se desiti, da li ce biti dovoljno ploodove vode do kraja…

Datum pristupanja
    Jun 2022

Početno

Citiraj Summer123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, ja sam u 22+3 trenutno, pijelon na jednom bubregu iznosi 9 a na drugom 10mm. Pratimo sta ce se desiti, da li ce biti dovoljno ploodove vode do kraja…
    Pozdrav, kakvo je stanje sada? Je li se popravilo?

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

Pozdrav, trenutno sam 35+3, pijeloni i dalje rastu, oko 2cm su ali plodove vode ima dovoljno kao da nema nikakvih problema sa bubrezima, na svakom pregledu besika se redovno puni i prazni, u kakvom god da su stanju funkcioniraju normalno.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Zdravo, kako se zavrsilo kod vas? U slicnoj sam situaciji, ocajna

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

Pozdrav,
    Porodjena sam 37+5 indukovano kako bi se prije moglo reagovati, medjutim bubrezi su istrpili puno toga kroz trudnocu sto se naravno tek vidi nakon rodjenja. Beba sada ima 4 mjeseca, na lijevom bubregu reflux V stepena a drugi radi samo 3% zbog ostecenja kroz trudnocu. Bili smo i u Heleni ali smo prije 10 dana operisani u Beogradu u Institutu za majku i dijete, samo da napomenem da svaku anomaliju bubrega mora da vodi i neka anomalija mokracnog sustava, kod nas su to bili megaureteri. Beba sada ima dvije stome na koje mokri dok ne odraste malo za klasicne operacije gdje ce se sve to reimplantirati natrag. Operacija je prosla uspiesno i nakon 7 dana smo bili kuci.
    Ako Vas jos nesto zanima slobodno pitajte.
    Lijep pozdrav.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Da li je djecak kod Vas? Mene je strah dijagnoze valvula zadnje uretre

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •