Pokazuje rezultate 1 do 50 od 155

Tema: Posao preko učeničkog servisa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo link za neke informacije
    https://www.danasradim.hr/informativ...oj-zivotopis-1

Frendovi mojeg klinca su najcesce radili na pakiranju knjiga, vozili kao dostavljaci biciklom, slagali police u skladistu, na moru na rentanju pedalina, ležaljki i sl.
    Moze se naci, bez brige, samo nek krene u potragu. To su radili prosle godine, sa navrsenih 16.

Moj je lani nasao sebi odlican posao, sam samcat, na televiziji, pomagao je u tehnici kod snimanja emisije, isao na terene i pisao kraće izvjestaje... Rijec je o privatnoj televiziji. On je dosao s namjerom da volonitra, jer ga je zanimao taj posao. Najprije im je poslao mail u kojemu se predstavio i rekao sto ga zanima, onda su ga, na opće iznenađenje i oduševljenje, pozvali na razgovor i poceo je s povremenim radom vikendima. Na kraju su mu rekli da izvadi ucenicki ugovor i platili mu honorar.

Uglavnom, nek se malac pokrene, naci ce.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 10.05.2022. at 11:58

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Frendovi mojeg klinca su najcesce radili na pakiranju knjiga, vozili kao dostavljaci biciklom, slagali police u skladistu, na moru na rentanju pedalina, ležaljki i sl.
    Moze se naci, bez brige, samo nek krene u potragu. To su radili prosle godine, sa navrsenih 16.
    Vozili kao dostavljači biciklom sa 16 godina? Ne treba li za taj posao biti punoljetan?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Vozili kao dostavljači biciklom sa 16 godina? Ne treba li za taj posao biti punoljetan?
    U isti tren smo se zakačile za istu stvar... Dobro pitanje je i to o zakonitosti, ali mislim da punoljetnost nije uvjet, čim se ti poslovi nude pod kategorijom učeničkih.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da najviše posla nude Glovo i Wolt. To bi moj 16-godišnjak sigurno prihvatio, ali mene je malo strah prometa. Kad vidim kako ti dostavljači bezglavo jurcaju, čudim se da nema više nezgoda, a ovaj moj sigurno ne bi bio ništa pažljiviji
    Isto mislimo. Moj bi bio oduševljen da radi tako nešto jer obožava bicikl i ima plan grada u glavi, ali ja se užasavam ideje da nekoliko sati dnevno provede na gradskim ulicama gdje o biciklistima nitko ne vodi računa, a sami dostavljači često voze kao kamikaze.

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    U isti tren smo se zakačile za istu stvar... Dobro pitanje je i to o zakonitosti, ali mislim da punoljetnost nije uvjet, čim se ti poslovi nude pod kategorijom učeničkih.
    Svojedobno sam gledala uvjete i mislim da su tražili za taj posao osobe s navršenih 18 godina (barem Glovo). Doduše, to je bilo prije pandemije, možda su u protekle dvije godine zbog povećane potražnje dostave spustili kriterije

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    radili su 16-godišnjaci (i to više njih)
    za koga tocno, ne znam

A evo tu sto trenutno nudi ucenicki servis Tehnicke skole
    http://www.ss-tehnicka-zg.skole.hr/servis/poslovi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •