Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1000

Tema: Internet cenzura "loših" reči- je li i vama postaje pomalo preterana?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ina, nitko ne osporava cinjenicu da si ti zena s menstruacijom. Postoje i proizvodi za zene s menstruacijom. Njih moze, a i ne mora, koristiti ne-zena s menstruacijom ako joj sluze svrsi ili ih zeli kupiti/koristiti. Drugim ne-zenama s menstruacijom ce, vjerojatno, vise odgovarati proizvodi za osobe s menstruacijom.

Meni je osobno nepojmljivo da inkluzivniji nazivi/rjecnik nekako ostecuju one manje inkluzivne.
    Vidiš, stvarno se ne slažemo. Meni je parola da ja moram izvodit looping s "osobama s menstruacijom" (doslovno ne razumijem ovo što si napisala "ženi s menstruacijom će vjerojatno odgovarati proizvodi za osobe s menstruacijom" - jer se bojim da treba proći neku ideaološku pretpripremu da to bude shvatljivo :/) da se netko ne bi osjećao ugrožen i da me to što želim koristiti riječ žena čini isključivom. Ne razumijem to jednako što, kao ateistkinja, stvarno ne razumijem, za mene, loopinge sa svetim trojstvom (nije mi logično, ako mi nije logično, teže mi je shvatljivo). Bojim se "diktature" tog svijeta, iskreno, koja se širi u u Nature. Iako, mimslim da je povijesna neumitnost, pa će se za 20 godina procjenjivati i po potrebi raditi korekcija.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.05.2022. at 09:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •