Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1000

Tema: Internet cenzura "loših" reči- je li i vama postaje pomalo preterana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni nije prihvatljivo da moram odustat od dijela svog identiteta "žena" jer je to - uvredljivo i neuključivo? Naprosto mi to ne pije vodu. Kao da moraš odustati npr. nacionalnog ili bilo kojeg drugog identiteta jer se netko drugi vrijeđa zašto sad na tome "inzistiraš" i "ističeš to". A ne pije mi vodu da ne moraš odustati - jer je očito da moraš, eno i u Natureu "peoplea with uterus", "pregnant peoplea" itd. To postaje ideološka svrstavajuća dogma. Pa strah od kanceliranja i poplava ispričavanja. Jezivo podsjeća na nedemokratska društva.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.05.2022. at 09:45

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije prihvatljivo da moram odustat od dijela svog identiteta "žena" jer je to - uvredljivo i neuključivo? Naprosto mi to ne pije vodu. Kao da moraš odustati npr. nacionalnog ili bilo kojeg drugog identiteta jer se netko drugi vrijeđa zašto sad na tome "inzistiraš" i "ističeš to". A ne pije mi vodu da ne moraš odustati - jer je očito da moraš, eno i u Natureu "peoplea with uterus", "pregnant peoplea" itd. To postaje ideološka svrstavajuća dogma. Pa strah od kanceliranja i poplava ispričavanja. Jezivo podsjeća na nedemokratska društva.
    A daj mi, totalno seljacki, objasni kako odustajes od svojeg dijela identiteta?

Zivo bice---> Osoba (covjek, kao vrsta) -->zena--->ina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •