Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
Nisam odgovorila da se godina (bar u mom slučaju) računa kad materijal stigne i čuvanje sam plaćala 650 eura. Iva je više platila al se točne cifre ne sjećam sad.

Mislim ovo je totalno bezveze da se opet mora sve proći kad se naručuje novi materijal ili js pa opet plaćaj sve.
Po meni to nije u redu.
Ja sam imala sreću da mi je odmah uspjelo jer da nije od 3 puta više ne bi išla, tako sam si složila u glavi i mislim da je to jako bitno.
Evo da se nadovežem i ja na ovo plaćanje. Nama je Boban rekao da se prva godina ne plaća. Naš materijal je kod njih u klinici već 6 mjeseci i nismo ništa platili.

Slažem se s LaraLana da nije fer da se ponovno mora plaćati psihologa i javnog bilježnika. Mi kada smo bili kod bilježnika ona nam je pročitala što potpisujemo jer ja ćirilicu čitati ne znam a suprug natuca. Sve što je tamo pisalo je bilo da poznajemo njihov zakon o MPO i da se s njim slažemo i da smo svjesni da će to djete biti naše i da ga ne možemo vratiti (tako se mi zezamo, nije pisalo doslovno tako). I zbilja ne vidim razloga da to ponovno potpisuješ i plaćaš. A što se tiče psihologa, manje više je pokušala objasniti mom mužu da su žene na hormonima kao PMS x 10. Ali mislim da ni jedan psiholog ne može pripremiti ni jednog muškarca na to što ga čeka.