Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1000

Tema: Internet cenzura "loših" reči- je li i vama postaje pomalo preterana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam propise u tom dijelu, ona je radila u Hitnoj u raznoraznim smjenama. Mozda je nedostajalo kadra, zaista ne bih znala zašto.
    A i sam rad u popodnevnoj smjeni dok je njih 6oro doma onak...:/ Tata isto dosta radi, netko bi morao biti snnima, dovest dio djece iz vrtica, dat svima jest...odvest ih na aktivnosti jer ako tata vozi, dio ostaje doma i tak.
    Vezano za ovaj primjer, ja mislim da bi majka sestoro (a i manje) djece trebala imati ok primanja od drzave bar dok najmladje dijete ne napuni 3 godine. Pa tko bi to sve ishendlao uz posao. Al sad, ako nema novaca.... samo, za kakve sve gluposti ja gledam da ima novaca...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano za ovaj primjer, ja mislim da bi majka sestoro (a i manje) djece trebala imati ok primanja od drzave bar dok najmladje dijete ne napuni 3 godine. Pa tko bi to sve ishendlao uz posao. Al sad, ako nema novaca.... samo, za kakve sve gluposti ja gledam da ima novaca...
    Pa ima pravo na porodiljni dok najmlađe dijete ima 3 godine.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ima pravo na porodiljni dok najmlađe dijete ima 3 godine.
    Vau asti rješenja...

I onda opet potroši plaću na plaćanje žene/žena koja će ih dok si u popodnevnoj voditi iz vrtića doma ove od 3. do 7.god, dat djeci nešto jest poslije vrtića/škole,..ne znam jel vi koji imate jedno/dvoje/troje djece možete zamislit koliko se organizacija komplicira kad se ima više djece? Ja kad samo vidim jedan njihov izlazak vanka, na putovanje, svaki objed za 8 ljudi, zadaće i obveza za bar 3 ili 4oro od ukupno 6 djece...ihaaaj...ja to ne bi mogla izdržat ni tjedan dana, pogotovo razinu buza (senzibilne uši moje hahah)..mislim svašta se u životu može, al to ne bi bio moj izbor. Njihov je i legitiman je. Još nemaju ni bake, ni dede u Zg da povremeno uskoče, jedni umrli, jedni na drugom kraju Hrvatske skroz na jugu. Dakle oni se ništa ne žale, dapače nasmijani i smireni, samo mene smori sama pomisao kad vidim koliko je to posla. Ja im se na neki način divim.

Mislim da oni zaslužuju pomoć u demografskom smislu definitivno VIŠE od onih nekih kućanica koje ste spomenuli kojima to uopće nije potrebno,a glavna zabava im je obilaženje kozm.salona, geliranje noktiju i ispijanje kava. Ja takve majke odgajateljice ne poznajem,al spominjale su se na forumu kao primjeri. Zapravo bi čak država trebala izdvojiti jedan dio u okviru demog.programa za takve obitelji (s obzirom na kakve gluposti ide novac) a ne Grad.

I baš sam happy što sam uspjela maknuti iz sebe predrasudu o obiteljima s velikim brojem djece, koja mi je bila usađena odgojem. Bila je jako duboko u meni, al sam je pljucnula van ima već sigurno 10ak godina.
    Svatko neka živi svoj život onako kako želi, dok god ne ugrožava drugoga. Simple as that.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.06.2022. at 11:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •