Mi smo imali čuvalicu dok najmlađi nije krenuo u jaslice. Također imamo troje djece (doduše s malo većom razlikom). Nikada nije čuvala troje istovremeno (cijelo radno vrijeme), stariji su već bili u vrtiću/školi.
Bili smo jako zadovoljni, cura je ostala kod nas do nedavno, za povremeno čuvanje navečer ili ako smo mi nekud otputovali na 1-2 dana. Našli smo je preko preporuke u parkiću, mame kojoj je čuvala blizance (od njihove 1. do 3. godine) i bila je jako zadovoljna s njom. Iz iskustva drugih a i koliko ovdje čitam - naći dobru čuvalicu je stvarno stvar lutrije, nema neke formule. Dok smo je tražili uopće mi nije padalo napamet ići preko agencije, samo preko osobne preporuke.

Riri, zapravo nemam ništa pametno za reći, osim da srednje dijete, živahnog dvogodišnjaka (btw, nikad ga ne bi nazvala zločestim, obzirom na ponašanje i dob, mislim da je prosječno dijete) ipak pokušate dati u nekakav barem poludnevni vrtić, igraonicu ili sl. Čuvarica bi puno lakše hendlala jednogodišnjaka a i maleni bi u vrtiću bio zadovoljen u svojim potrebama za igranjem, društvom, izlaskom vani...