Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6140

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Afrodita ne znam ti ništa reć. Nisam ga preko telefona pitala može li ostati isti donor (ima li ga na zalihama).
    Za sljedeći postupak mi je dr L rekao za dva mjeseca od laparaskopije da mogu...al dok dođe materijal...računam ne prije 9.mjeseca. A možda i bolje da prođe više od 2 mjeseca, nek se organizam oporavi u potpunosti iako sam se ja skroz ok osjećala već sutradan od laparaskopije (jedino je kihanje bilo malo problematično), a sad sam već super.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Afrodita ne znam ti ništa reć. Nisam ga preko telefona pitala može li ostati isti donor (ima li ga na zalihama).
    Za sljedeći postupak mi je dr L rekao za dva mjeseca od laparaskopije da mogu...al dok dođe materijal...računam ne prije 9.mjeseca. A možda i bolje da prođe više od 2 mjeseca, nek se organizam oporavi u potpunosti iako sam se ja skroz ok osjećala već sutradan od laparaskopije (jedino je kihanje bilo malo problematično), a sad sam već super.
    DalmalB javi ovdje svakako te detalje oko nove narudžbe jer su vrlo bitne. Dal može isti donor i dal se mora opet proći sva procedura s bilježnikom i psihologom, i da...dal se mora čekati odobrenje od ministarstva.
    Sve se to je prošlo i iskreno ne vidim smisla da bi se opet trebalo prolaziti.
    Isto tako bi jako olakšalo pacijentima da ako su već bili u postupku da ne moraju dolaziti već da ima i ta opcija da se uplati na račun klinike. Ovako se dodatno stvara trošak i uzimanje slobodnih dana, go što već nije bitno al trebali bi imati i tu opciju obzirom se smatraju takvom klinikom, doktorima, uspješnim itd. Uvelike bi se olakšalo svima.
    Pa svi se znaju logirati i pregledati donore...donorice ionako Boban sam odabere. Skype konzultacije također nemaju što bi trebali uvesti pogotovo kako je covid zavladao...to je moje osobno mišljenje.

P.S. sretno cure svima i javljajte se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •