Hvala ti, ali ne, moj nije taj, on nije perfekcionist ni pretjerano samokritičan, rekla sam, ima veliki lavlji ego, ali uglavnom realno procjenjuje svoje sposobnosti, pa nije htio ni pomišljati na Prelog (koji sam ja malo gurkala, jer mi se jako svidjelo ono što sam u samoj školi viđala, kad smo tamo imali judo natjecanja), jer da bi mu 4 predmeta za spremati za prijemni bilo previše.
A ima i nekoliko ekipa za izlazak, pa ne bi sve to stigao![]()
Ja ne znam kako to sa sigurnošću mogu znati. Užasno ih je puno s istim brojem bodova, a govorimo o rangu 88.
Tako da dok ne vidim zelenu kvačicu na "pravo upisa" ne primam ponovne čestitke
U desetoj je ostvario puno slabii rezultat, kako je i očekivao (2 boda manje), tamo ne upada, rekla bih 100 sigurno. Ali njemu je, rekla sam, MIOC ono što je ekičinoj Prelog.
Zakasnila sam na edit, htjela sam ispraviti znakove ispranog mozga, ono "puno slabiji" rezultat u Desetoj trebalo je glasiti jednostavno - slabiji rezultat.
Posljednje uređivanje od Svimbalo : 30.06.2022. at 20:56
A sorry ja ti ne znam svu tu proceduru i kad su liste konacne.
Jel to onda taj neki 4.7.koji ste spominjale?
bravo curke i klinci
ima li tko da upisuje tehničke škole? zanima me kako je s bodovima situacija zasad?
7.7. se zaključavaju liste.
Evo i mene. I moje dijete je upalo u svoj 1. priritet, tj u Prelog! Još da dođe taj 7.7. pa da bude i konačno.
Čestitke svima na trenutnim plasmanima a nakon 7.7. ćemo i prave čestitke!
Posljednje uređivanje od Tines : 01.07.2022. at 09:29
bravo Tines!
uzivajte u rezultatima!
Čestitam! Baš mi je drago! "Običan" program ili dvojezični?
Moja je, mislim, već odlučila da neće u engleski iako upada i tamo, misli da će joj biti preteško. Plus, čula je neke priče da profesori više rade tj. pripremaju za natjecanja djecu iz "običnih" razreda. Osobno mislim da su te priče neutemeljene, ali aj ti djetetu objasni!![]()
Hvala! Obični. Nije stavljala na listu dvojezični. Kakva je situacija na toj listi trenutno?
Vidim da su svi super napisali prijemne, čestitke svima
Zna li netko nose li se papiri za upis u škole sada u spnju ili se samo mailom šalju ispunjene prijavnice? Prije dvije godine smo sve riješili mailom, ali tada je bila korona.
Čestitke, Tines![]()
A ja mantram da je 89. sigurno i da je to gotova stvar, ali ne ide mi![]()
Tines cestitaaaam!!!
Svimbi, cekaj 7.7.ondapa nazdravit čin-čin!!!
Hvala svima!!!
Bravo svima!
Ja treće dijete šaljem u školu bez prijemnog... ako bude takvih za dvije godine...
Dosta mi je stresa s prvih dvoje
Nemam ja više tih živaca
Ekice, Tines, ja sam sigurna da će cure biti oduševljene školoma i vi
![]()
Bok svima, da li netko u sustavu vidi dodatne bodove sa prijemnih X. i V. gimnazije?
Bok svima, da li netko u sustavu vidi bodove sa prijemnih iz X. i V. gimnazije?
moja je danas ipak otišla i na prijemni u PM smjer Prve i što reći...? Super napisala ispit i mogući rang joj je 5!
Da ima naoblake vani ona bi ju nosom "proparala" kako se šepuri, ali iskreno rečeno - i neka se šepuri!
Sve je to njen rad, trud i zalaganje!![]()
Od kada? I hvala.
spajalice, vidi li se sve? Kaže mi frendica da su samo prvih 40 unijeli...
spajalice, vidi li se sve? Kaže mi frendica da su samo prvih 40 unijeli...
sada da ja sebe editiram: unos je u tijeku pa malo strpljenja još. Iako, stvarno su mogli to već odraditi.
(prva gimanzija je u roku 3.5h nakon završetka prijemnom imala rezultte i na webu i u Carnet unesene. Dakle, može se!)
Sad se vidi i nama, i moj bi upao, ali sigurno neće tamo, pa dajem tu info onima kojima je možda bitna jer su granični (ako netko gleda liste, on bi imao 85,5 bodova)
Bok, da li netko ima info kakav je matematički smjer u X. gimnaziji sa skupinom predmeta na engleskom jeziku?
Iz nekog razloga dijete je zapelo za Titus iako nema od nikog iskustva. Ima tu nekog da napise sto vise o skoli
Drugi izbor je sedma..
Hvala!
Susjeda će sad u treći razred Tituša, jako zadovoljna i školom i društvom.
Pozdrav, kakvo je stanje u V.? Jesu upisani svi rezultati, koliki je prag?
koliko ja čujem od osmaša, jako je popularna 7. ove godine od općih
Tituš je jedna od popularnijih općih gimnazija, po ranije dostupnim podacima, i s vrlo visokim uspjehom na državnoj maturi.
Škola je zbog (nekad) jednosmjenske nastave bila dosta popularna među djecom glazbenicima i sportašima. Od potresa su gosti u prostorima Prve gimnazije u Utrinama, kad će se vratiti na svoju originalnu lokaciju, nije baš jasno.
Sin iz glazbene zna dosta cura koje su išle u Tituš, čini mi se dobra škola koja pruža dobar start za upis na bilo koji fakultet. Ali to su sve iskustva iz druge ruke, nemam insajderske informacije o školi.
Hvala, ona hoce samo opcu pa iako upada u sve prioritete jos nije sigurna kako ih posloziti. Titus ima jedini od opcih prijemni, sutra, dajte mi recite, kad se upisu bodovi s prijemnog jel onda to to il ipak je moguce promjena do zadnjeg?
U svakom slučaju samo oni koji su bili na prijemnom dolaze u kombinaciju da će ići i u Tituš, sad sve zavisi od ranga koji postigne.ako je u vrhu i upada, nitko joj ne može upasti prek reda,
Sretno ako bude išla
Posljednje uređivanje od spajalica : 04.07.2022. at 08:56
Spajka, znači djeci na listi pm Lucijanke još se ne vide bodovi s prijemnog?
Može li netko napisati koliki je trenutačno prag u Lucijanki, I i Prelogu?
(Pita znatiželjna baba)
Još jednu znatiželjnu babuzanimaju pragovi u PM gimnazijama, sad nakon prijemnih.
Ako netko vidi III gimnaziju PM smjer, kakvo je kod njih stanje? Oni nisu imali prijemni.
Moj se upisuje tek sljedeće godine, sli radoznala sam![]()
Mene zanima analiza koliko će se radi prijemnog uspjeti upisati onih koji nisu imali 5.0 prosjek: prosjek, bodovi na prijemnom, molim u obliku tablice i grafa