-
Možda ti ne moraš dostaviti to psihološko savjetovanje.
Najbolje ti je nazvati ih. Stvarno su sve tete u HZZO ljubazne. Ali shvatila sam da ako ja ne budem zvala i raspitivala se i svima bila dosadna onda će to trajati tri puta duže. Informacije dobivam na kapaljku, često na prvu ni oni koje pitam nisu sigurni u odgovor.
Zakon je napravljen tako da te u isto vrijeme obvezuje da djetetu kažeš da je iz mpo postupka i tko su mu roditelji a država ti financira 100% iznosa mpo postupka sa donorom u zemlji u kojoj je donor zakonski anoniman. Kako je to logično. I još zbog svega toga ja moram na psihološko savjetovanje na mi to netko još objašnjava.
Dugo sam bila postrani i samo čitala što su drugi pisali, pokušavala saznati što više informacija. Onda sam shvatila koliko mi je ustvari teško i koliko teško dođem do ispravne informacije, do objašnjenja. Sve što saznam u zadnje vrijeme napišem ovdje jer se nadam da je puno više onih koji samo čitaju nego onih što aktivno sudjeluju i da će ono što ja saznam nekome nekada dobro doći. A možda se samo i ponavljam i ovo svi već znaju.
Sorry na romanu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma