Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Ljetovanje u planinama_ideje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Lili, ukoliko ti se starci ipak odluce za SLO preporučam ovo sto tanja_b pise - neko manje mjesto kod Kranjske Gore ili Bohinj.

Ponuda privatnog smjestaja je odlicna, cjenovno se moze naci prilicno povoljno. Sto se hotela tice, to je nesto skuplja prica.
    Inace, ljeti je kupanje u jezeru OK po temperaturi vode. Setnica koliko hoces, ne moraju planinariti (mi smo tamo isli od dobi djece s kolicima).

Nase omiljeno mjesto u blizini jezera je Stara Fuzina a u blizini Kranjske Gore Mojstrana - ne znam koje mi je ljepše, pitomije. O domaćoj hrani neću ni započinjati.

Sto se voznje autom tice, cini mi se jednostavnije doci do tamo nego do, primjerice, Lovinca ili Krasnog. Najvećim dijelom puta je autocesta (samo dio koji se odvaja za Bled pa dalje za Bohinj je državna cesta ali nema nekih zamrzlama skretanjima, prilicno se jednostavno dođe).

O temperaturama da ne govorim - divota! Bili smo i u lipnju, srpnju i kolovozu - nema vrucine ni zege, po danu ugodno, po noci - pokrivanje.

Inace, moji starci koji su sa otoka već godinama sanjaju kako će jedno ljeto otići gore, sve teže podnose vrućine, ali, nažalost, nikako to realizirati...
    Posljednje uređivanje od buba klara : 08.07.2022. at 09:55

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku

Sto se voznje autom tice, cini mi se jednostavnije doci do tamo nego do, primjerice, Lovinca ili Krasnog. Najvećim dijelom puta je autocesta (samo dio koji se odvaja za Bled pa dalje za Bohinj je državna cesta ali nema nekih zamrzlama skretanjima, prilicno se jednostavno dođe).
    Slažem se. Plus što je cestarina za slovenske autoceste bitno povoljnija od hrvatskih. A vinjetu je sad moguće kupiti online, ne treba se više ništa lijepiti po staklu, sve skupa je puno jednostavnije nego kod nas.
    Cestarina za 7 dana vozikanja po Sloveniji uzduž i poprijeko košta jednako kao i jednodnevni izlet u Gorski kotar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •