Sve je relativno. U ovom suludom vremenu je "samo" i "bogme" što hoćeš ti s 4-kama - eno, budi referent i guši se za par tisuća kuna (majke mi, šokiralo me to, ne znam ko je to napisao - to mi je strava i užas ko ravnatelj MIOC-a koji se antiintelektualno i usko "našalio" da jednog koji je upisao pravo smatraju osobnim neuspjehom njihovog kolektiva). Moja mala nije išla na prijemni za eng. smjer jer je ravnateljica dala naznačiti da se samo malo upisuje u taj smjer, zaključila je da tek to nema šanse. Prijavila se za opći, tu je debelo izvisila zbog tih par četvorki, nije imala taj 78 whatever što se mora imati za upad. Zato se pitam gledamo li tu x. u Zagrebu školu Ivana Supeka ili koju

? Zaključujem, znači, da je manja navala na taj eng. smjer jer su mislili - e, tek tamo nećemo upasti - kao i moja.
Ne znam što bih mislila o školi u koju je na kraju upala moja (upala je a konto prijemnog, da nekako overrida tih par grozomornih četvorki jer općaši ugl. nisu imali šanse overridat neku 4-ku, stemovci jesu), bojim se hoće li joj bit preteško, ali vidjet ćemo, puno nam sreće, zato i nisam u modusu jeej, wow, superrrrr, bravoo, čestitaaam u kojem je naša okolina. Bok te pita šta nas čeka, tješe nas da nije škola tako, kako ja percipiram "ubitačna" ala I., MIOC i sl., da nemaju taj od mene percipirani stav američke vojne akademije ili reklame za Orbit - if this is too heavy, then you're too weak

. Jer, moja nije taj kalibar, ona u superkompetitivnom okruženju vene, a u pomagačkom cvate, a za X. smo čuli da njeguje taj stav.
Vidjet ćemo, na kraju je to ipak zatvori oči i skoči.