Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1000

Tema: Internet cenzura "loših" reči- je li i vama postaje pomalo preterana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros me nasmijao Facebook, stavio je mutni krug preko dekoltea Zuzke Light, sljedeće će cenzurirat i njeno puhanje i stenjanje
    Stigli cenzori i do nje ?
    Zar nije bizarno tako sa krugićem?

Moram iščitati temu unazad, svratila sam samo da ini poručim da me je moja starija obavestila kako vidi na TikToku da se masovno korsti "women and other people with uterus", tako da eto, ina, eppurr si muove

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Stigli cenzori i do nje ?
    Zar nije bizarno tako sa krugićem?

Moram iščitati temu unazad, svratila sam samo da ini poručim da me je moja starija obavestila kako vidi na TikToku da se masovno korsti "women and other people with uterus", tako da eto, ina, eppurr si muove
    A men and people with penis, ima li toga masovno?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    E ne znam, nisam htela ćeri baš da dajem ideje , ali nabaciću pitanje casually kad uhvatim priliku!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E ne znam, nisam htela ćeri baš da dajem ideje , ali nabaciću pitanje casually kad uhvatim priliku!
    Valjda ne nestaše ljudi s penisom .

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo pitala moju GenZ stariju ima li igde people with penis ?

Kaže ona sva u čudu: Neeee, a što bi pisalo taaako? Piše MEN, kako drugačije?

Pa, srećo, ako piše people with uterus, valjda su ovi drugi with penis ?

Ostavila sam je da se malo češka po glavi oko toga, a i ja sa njom- je li samo slučajno nije naletela ili su stvarno men uvek men, a žurka samo kod osoba sa matericom?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo pitala moju GenZ stariju ima li igde people with penis ?

Kaže ona sva u čudu: Neeee, a što bi pisalo taaako? Piše MEN, kako drugačije?

Pa, srećo, ako piše people with uterus, valjda su ovi drugi with penis ?
    pa žene mogu imati penis. eno t. ganserer ima penis. i ženu i dvoje djece. i nije u tranziciji niti namjerava i identificira se kao žena. i sjedi u njemačkom bundestagu na mjestu ženske kvote.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pa žene mogu imati penis. eno t. ganserer ima penis. i ženu i dvoje djece. i nije u tranziciji niti namjerava i identificira se kao žena. i sjedi u njemačkom bundestagu na mjestu ženske kvote.
    Pa da, o tome je ina i pisala, da postoji zbirni izraz people with uterus, ali slabo nalazi people with penis, pa smo konsultovali mlade nade, šta kaže njihov jezik o tome .
    U principu inina je teza da se izraz woman isuviše zamenjuje inkluzivnijim people with, dok man nekako ne dobija taj vid inkluzivnosti, eto, sad je taj predstavnik žena ali je očigledno i person with penis- samo ga ne zovu person with penis nego žena.

U principu meni svejedno, što kažu svakom ću kazati onako kako želi, ali ostajem pri tome da je zbog težnje inkluzivnosti neke tekstove očajno teško čitati, recimo ovaj odlomak što je Kaae stavila je meni nečitljiv totalno, stilsko ubistvo, pokopčala sam poentu samo zato što mi je materija inače poznata. Čini mi se da bi se moglo i ostati inkluzivan ali i puno jasniji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •