Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Citiraj Lucius prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molila bi vas za pomoć. Poslala sam svu dokumentaciju zavodu i oni su mi vratili formular “zahtjev i prijedlog za upućivanje na liječenje u inozemstvo “ da je netočno ispunjen.
    Pišu da nije dobro ispunjen pod točkom 7. A to je očekivano trajanje liječenja u inozemstvu u danima.
    Doktorica mi je zaokružila 10 dana, međutim oni su mi napisali da Stavim da će liječenje biti u dva dolaska, prvi dolazak pregled i konzultacije i drugi dolazak postupak IVF/Eat uz donaciju jajnih stanica, te da moram napisati koliko dana će trajati liječenje u prvom i u drugom dolasku.
    Poslala sam upit Bistri, čekam odgovor. Ali eto dok čekam njen odgovor da pitam i vas koje ste popunjavale taj formular šta ste i kako napisale pod tom stavkom?
    Imam vremena za ispraviti 15 dana.
    Meni su prvi puta vratili zbog istog razloga i doslovno sam otišla kod mpo dr u bolnicu i ona je rukom sa strane pisala doslovno dva odlaska: 1. Odlazak toliko dana, 2. Odlazak toliko dana. Problem je vjerojatno što je broj dana za oba odlaska zbrojen kod tebe a tako ne smije biti. Tako je barem bilo kod mene i tako su mi rekli iz HZZO-a

Datum pristupanja
    Jun 2022

Početno

Hvala puno na odgovoru ja se bojim da moja doktorica to ne znam. Mozda tocnije podatke dobijem od klinike. Nadam se da ce Bistra brzo odgovoriti.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ista stvar i kod mene bila, dokt mi rukom morala napisati dva odlaska, prvi put na 1 dan i drugi odlazak na 7 dana. To neka ti napise

Datum pristupanja
    Jun 2022

Početno

Mora baš doktorica ili mogu sama? Doktorica mi nije bas blizu. Ona je zaokruzila 10 dana, sigurno cu morat ici ponovno da mi ispuni novi formular

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •