Stranica 43 od 44 PrviPrvi ... 3341424344 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jedan moj kolega je prije par tjedana prebolio covid po 4. put
    Njemu udari na kukove i kosti, vratio se na posao šepajući. Zezamo se da će sljedeći put bit petokoronaš

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Tang

Mi smo po dvaput svi imali, osim MM, on nam drži obiteljski rekord, tri puta. Sad me već strah jeseni, nemam više pojma kako se ne zaraziti, očito nikako.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uzasno mi je uopce napisati jer stalno mislim da cu se ureci (a nisam ni praznovjerna )... nismo za sad imali kovid. Cijepljeni jesmo, maske ne nosimo od kraja ozujka, osim u medicinskim ustanovama gdje se moraju nositi i sad, kad je i kod nas poceo divljati B5, djeca nose u autobusu kad ih ljetna cuvalista (summer camps :rolleyes: ) vode po parkovima i slicno. Medju ljudima smo slicno kao i prije, organizirani sport (u dvorani), radim van kuce. Jos izgleda da nas, osim joda kojeg se drzimo kao pijan plota, mozda stiti ovo: https://covid19.nih.gov/news-and-sto...s-and-covid-19

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mi smo svi osim muža imali 3x. On je doduše onaj prvi šut odradio dovoljno žestoko da ga ove kasnije varijante zaobilaze. Plus cijepio se nakon preboljenja za što kažu da je najbolja zaštita pa je valjda do toga.
    Za ovu zadnju rundu ne bih ni znala da nije bilo u vrtiću a mala kihnula par puta pa reko ajd, evo ti brzi.

Sent from my 21081111RG using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo odgovora u vezi slučaja Matijanić:

https://www.index.hr/mobile/clanak.a...jesti_ostalo_m

Izgleda da je privatna imunologinja "muljala", a njemu se ta u KBC-u nije svidjela jer mu je prepisala jaki lijek a da ga nije ni vidjela, pa je potražio drugo mišljenje.a

Meni osobno ostaje misterij kako to da ga njegova obitelj nije ipak odvezla (čak i puno ranije) na Hitnu kad je čovjek bio toliko loše, na stranu sve priče i telef. razgovori s doktorima koji ga ne vide uživo (osim te neiskusne specijalizantice).

Sigurno bi bio spašen jedan život jer bi mu vidjeli obostranu upalu pluća i prijeteći zastoj srca.

Užas od propusta od strane sustava, al čini mi se (moj dojam) da ga se mogloi i malo višr "natjerat da ipak ode u bolnicu, pogotovo jer nije mogao ni hodat, ni disat, ni pričat. Strašno, kakva patnja....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mislim na ponovni odlazak na Hitnu nakon onog neuspješnog jer mu se stanje svakim danom pogoršavalo.

Ipak bi u bolnici primao intravenozno jake koktele antb za pluća i lijekove za srce

Zastrašujuće je da tim Hitne na teren šalje spcijalizante bez pratnje mentora, za to nisu krivi ti mladi liječnici nego ovi koji ih puste bez iskustva i mentora u tako zahtjevne često životno ugrožavajuće situacije.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dok je bio dobro i suvislo razgovarao na telefon, rekli su mu da ne treba doći (onaj liječnik infektolog s kojim je razgovarao). Kada više nije mogao hodati, računao je da hitna pomoć služi tome da te odvede na nosilima. Ili misliš da su ga frendovi trebali niza stubište ne znam kojeg kata spuštati u plahti? (jer se odrastao i nemoćan čovjek drugačije ne može spustiti!) Jer kada je razgovarao s medicinskom sestrom već je bio dovoljno nemoćan da bi ga prijatelji dovukli.
    Vidjeli smo jučer na primjeru člana obitelji naše forumašice kojom se brzinom miokarditis razvija i u dotad zdravog čovjeka, a kamoli kod kroničnog bolesnika. Matijanić je trebao biti zadržan u bolnici kad je prvi put došao na hitnu. Drugo je pitanje bi li mu to pomoglo da ostane živ.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 25.08.2022. at 00:59

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Inačd, jezivo me iritiraju određeni FB ratnici i analitičari - gdje su Bagu bili prijatelji i gdje su ovom Matijaniću bili prijatelji.
    (Malo sad skrećem s teme...čovjek koji boluje od teške depresije ubit će se i kad član obitelji ode 5 minuta na WC, a kamoli prijatelji. I ne, često ni topla, podržavajuća obitelj ne može spriječiti tragediju, i da, često tragično preminuli dobro funkcionira na poslu, i da, psihičke bolesti i kojekakve različitosti jako su stigmatizirane u našem društvu...pa se ti javljaj psihijatru).

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A zašto se ovakve "Matijanić-scene" događaju već jako dugo, ni ne znamo koliko puta dnevno (jer javnost ne čuje za anonimne nesretnike)...
    Vjerojatno zbog ovog:

https://twitter.com/radicbozo81/stat...oYW2efsng&s=19
    Posljednje uređivanje od čokolada : 25.08.2022. at 01:42

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slažem se da je kao takav bolesnik s toliko autoimunih trebao već prvi put biti zadržan u Hitnoj, u onoj dnevnoj bolnici barem na promatranju. Posebice jer su tada tvrdili da je i bolnica bila u tom periodu poluprazna i nije bila opterećena s kapacitetima.

Puno puta sam nažalost bila u Hitnoj s jednim starijim članom naše šire obitelji i svega se nagledala.
    Dakle bilo je ljudi kiji b jedva jedviceee glavu držali na ramenima u čekaoni, govorili svojoj pratnji da ih jakooo boli,a unutra kad udju doktoru prezentirali neku vrlo "blagu" vertziju svog trenutnog stanja Valjda psiha tako radi, nikome se ne juri da ostane u bolnici.

Naravno to nimalo ne umanjuje (ne)odgovornost sustava da nisu pravodobno i dobro pregledali čovjeka, koji je već u tijeku imaju upalu pluća i prijeteći zastoj srca.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svi su pisali neko svoje vidjenje te situacije, a ovo je moje

Naravno to nimalo ne umanjuje (ne)odgovornost sustava da nisu pravodobno i dobro pregledali čovjeka, koji je već u tijeku imao upalu pluća i opterećeni rad srca.
    .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

https://slobodnadalmacija.hr/split/d...ljenje-1220664

Razlika je da su kod ove podvarijante komplikacije gurnute na ranije 5-7. dan, of kors da ce se cijepiti 4. dozom i evo kako je prazno - umiru dalm. starci u kb st stalno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.09.2022. at 13:30

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pise da ubrzo stize cjepivo koje ima i wuhaski soj i omkron. Kao idući tjedan možda
    Placa se za clanak pa nisam dalje citala

Razmisljal da moji roditelji ipak to pricekaju

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Neka prva istrazivanja u natureu kazu da nije neka razlika u zastiti izmedju originalnog boostera i toga. Treba bit pokriven cijelu zimu tj do travnja, racunajmo da zastita kp za gripu drzi 6 mjeseci pa vidi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Stiglo novo, nasi pozivaju sve na cijepljenje (tko zeli):
    https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20220908

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo i najnovijih HZJZ preporuka:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploa...COVID-19-2.pdf

Drugo docjepljivanje je preporučljivo osobama u dobi od 60 godina i starijima te odraslimosobama mlađima od 60 godina s povećanim rizikom za razvoj teških oblika bolesti COVID-19(osobe s umjerenom ili teškom imunosupresijom, osobe s teškim bolestima dišnog sustava, teškimoblicima bolesti srca i krvožilnog sustva, metaboličkim i endokrinim bolestima). U tu svrhu koristise adaptirano/varijantno mRNA cjepivo (Comirnaty Original/Omicron BA.1 ili Spikevax bivalentOriginal/Omicron BA.1) najmanje tri mjeseca nakon primitka prve docjepne doze

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Zna li netko cijepe li na Štamparu bez naručivanja? Ne mogu ih nikako dobiti na telefon.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne ide bez naručivanja, ali naručiti te može liječnih obiteljske medicine. Ne moraš ići preko platforme, ali ako ideš - to je brzo i bez komplikacija. Kolegica se nedavno naručila (išla je na put u inozemstvo). Poslala prijavu u četvrtak, naručili su je za petak. Vidi ovdje https://stampar.hr/hr/novosti/cijepn...ovom-rasporedu

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ma poslala sam prijavu, ali oni me naruče u vrijeme kad sam na poslu, a opet moram ostaviti jedan dan iza slobodan ako bude kakva temperatura.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ma poslala sam prijavu, ali oni me naruče u vrijeme kad sam na poslu, a opet moram ostaviti jedan dan iza slobodan ako bude kakva temperatura.
    Posalji mi PP na fejsu.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja nikako da se cijepim 3. dozom.
    Kad sam prvi put trebala, dobila sam koronu.
    Zatim sam čekala novo cjepivo.
    I taman stigne, a ja opet dobijem koronu.
    Sad bih se cijepila.
    Koliko minimalno mora proći vremena od preboljenja? Jel 3-4 tjedna ok?
    Lokalne preporuke se razlikuju pa molim cure koje su up2date sa svjetskim smjernicama da me savjetuju

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ja osobno bih pricekala barem 2 mjeseca.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tnx na odgovoru ki ki.
    Ima li neki razlog zašto baš 2 mjeseca?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

U Belgiji je preporuka pricekati 14 dana.
    Ja bih se cijepila.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zbog imuniteta svježe stečenog preboljenjem, ja se ne bih cijepila u skorom razdoblju, posebice jer novija istraživanja idu u smjeru da je " jači" imunitet uslijed preboljenja u odnosu na onaj stečen cjepivom.

Ja bih se bojala burne reakcije organizma na ponovnu izloženost.

No to sam ja

Možda da pitaš opću praksu za savjet?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.09.2022. at 18:31

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Tnx na odgovoru ki ki.
    To je moje osobno misljenje kako bi ja napravila .Cini mi se da u tih 2 mjeseca se ne bih ponovno zarazila. A nisam sigurna kako bi odmah nakon preboljena reagirala na cijepljenje 3.dozom.
    U sluzbene preporuke ne ulazim.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ja imam 3x cijepljenje pa 2x preboljenje nazalost.
    Booster u 11.mj. i covid u veljaci i kolovozu.Dijete me oba puta zarazilo.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Tnx na odgovoru ki ki.
    https://www.nytimes.com/2022/08/31/w...-variants.html

Tu imas neki clanak sa novijim preporukama.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiol...ije-preporuke/
    I ovdje ako dobro iscitavam na brzinu je preporuka 3.mj.
    Ali pogledaj si sama ja sam na brzinu preletila pa je mozda krivo preneseno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Zbog imuniteta svježe stečenog preboljenjem, ja se ne bih cijepila u skorom razdoblju, posebice jer novija istraživanja idu u smjeru da je " jači" imunitet uslijed preboljenja u odnosu na onaj stečen cjepivom.

Ja bih se bojala burne reakcije organizma na ponovnu izloženost.

No to sam ja

Možda da pitaš opću praksu za savjet?
    Otkud ovo, kad je upravo suprotno nešto što je bilo relativno nedavno (sredinom ljeta) u Natureu - da je jači imunitet nakon cijepljenja?

Kakva onda burna reakcija ako je taj cijepni imunitet niš? Zar se onda ne bi bilo logično bojati da dobiješ koronu od drugih - izložena ćeš bit non stop svaki dan iznova? Sve nelogično.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.09.2022. at 14:59

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ki ki - jesi teško prolazila sva ta zaražavanja? Trebala bi biti imuna makar iduća 4 mjeseca od preboljenja pa zašto sad žuriš nije mi jasno? Bit će korone još, cijela zima je pred nama, a ove godine će i gripa normalno krenuti - sudeći po Australiji to je za očekivati jer nema više socijalne distance.

Mi nismo stigli na novo cjepivo, izgubili korona junf, nije baš bilo pih tralala, satralo nas je pošteno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Otkud ovo, kad je upravo suprotno nešto što je bilo relativno nedavno (sredinom ljeta) u Natureu - da je jači imunitet nakon cijepljenja?

Kakva onda burna reakcija ako je taj cijepni imunitet niš? Zar se onda ne bi bilo logično bojati da dobiješ koronu od drugih - izložena ćeš bit non stop svaki dan iznova? Sve nelogično.
    pa ko kaže da je cijepni imunitet niš? Samo prenosim što sam čitala i mi je par liječnika frendova reklo da se nakon preboljenja ne bi žurili cijepiti jer time se dvostruko izlaže organizam, postoji mogućnost (susreli su se u praksi) burnih reakcija organizma i totalnog pada općeg imuniteta (kad se zbuksaju u kratkom vremennu preboljenje i cjepljenje, upravo ovako kako si ti napisala da se pričeka par mjeseci).

Ki ki - jesi teško prolazila sva ta zaražavanja? Trebala bi biti imuna makar iduća 4 mjeseca od preboljenja pa zašto sad žuriš nije mi jasno? Bit će korone još, cijela zima je pred nama, a ove godine će i gripa normalno krenuti - sudeći po Australiji to je za očekivati jer nema više socijalne distance.

Mi nismo stigli na novo cjepivo, izgubili korona junf, nije baš bilo pih tralala, satralo nas je pošteno.
    Nije ki ki pitala nego Lola Mo.

A znači ipak ste je i vi pokupili. Sve troje vas je satralo? Baš mi je žao.

Naši se vratili s maturalca s tim da je išao jedan "pozitivan" razred (ono prekidale su se izolacije radi jel maturalca, kemijalo što šta, pa je taj razred ipak išao i of course sjedili su u busu s kćerkinim razredom ).
    Bilo je pozitivnih po povratku (na destinaciji se nitko ne testira jel kako tanja_b i reče), oko kćerke iz busa ovi šta su sjedili oko nje i družili se s njom svi pozitivni.

Nekim čudom nije pokupila, testirala sam je par puta, no nije to meni takva frka jer mi nemamo simptome (dosad nismo) i da ne testiramo ne bi znali da smo poz. Sin je tako nakon N. Vinodolskog pokupio, kako rekoh nije imao nijedan simptom. Kod njih je doslovce cijeli razred (99% računam da to dvoje djece možda nisu roditelji ni testirali) bio pozitivan. Smješteni su bili u u sobama s njih puno (6-9),a kod kćerke je ipak bilo samo po troje u sobi, iako su jako puno vremena provodili svi zajedno jer ipak je to maturalac Nijedno dijete nije vraćeno s mora, super su se zabavili, a i u ZG ti koji su se ispostavili poz.su to prebrodili srećom onako s nogu bez posebnih tegoba i simptoma.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.09.2022. at 15:18

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa ko kaže da je cijepni imunitet niš? Samo prenosim što sam čitala i mi je par liječnika frendova reklo da se nakon preboljenja ne bi žurili cijepiti jer time se dvostruko izlaže organizam, postoji mogućnost (susreli su se u praksi) burnih reakcija organizma i totalnog pada općeg imuniteta (kad se zbuksaju u kratkom vremennu preboljenje i cjepljenje, upravo ovako kako si ti napisala da se pričeka par mjeseci).
    To ko onaj prijatelj liječnik koji je radio za Pfizer i nikako Pfizerovo cjepivo jer on ima insiderske info ? Onda ipak nikako ne AZ zbog ugrušaka, bolje ipak Pfizer. Mani se rekla-kazale i čitanja ko zna čega i prenošenja tih informacija, ovo moje je bio članak u Natureu, to je ipak jača razina dokaza.

Nije svo troje, mala je imala u 6.-me, sad čekamo jesmo li je zarazili, očekujem da je još drži imunitet od preboljenja i da ipak nismo. Što starije - to teže, ona je lako prošla, osim što joj je ostao neki trag herpesa na usnici još od tada.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.09.2022. at 16:17

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma zato jer mi treba za jedno putovanje na koje moram ići. Tj. i željela bih ići, ništa se ne mora, jel..
    Tako da sam se odlučila cijepiti, biti će to mjesec dana nakon preboljenja, na CDC stranicama sam našla da je to ok.. bilo bi bolje da još malo pričekam, razumijem to.. i doktorica se slaže.
    Hiperimune reakcije se ne bojim jer ona tako ne nastaje.
    Hvala svima na savjetima!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

To ko onaj prijatelj liječnik koji je radio za Pfizer i nikako Pfizerovo cjepivo jer on ima insiderske info ? Onda ipak nikako ne AZ zbog ugrušaka, bolje ipak Pfizer. Mani se rekla-kazale i čitanja ko zna čega i prenošenja tih informacija, ovo moje je bio članak u Natureu, to je ipak jača razina dokaza.

Nije svo troje, mala je imala u 6.-me, sad čekamo jesmo li je zarazili, očekujem da je još drži imunitet od preboljenja i da ipak nismo. Što starije - to teže, ona je lako prošla, osim što joj je ostao neki trag herpesa na usnici još od tada.
    Baš smo bili neki dan kod njih u gostima

Nije ništa krivo ni rekao za AZ za ugruške, ni naši liječnici potencijalno rizične pacijente (s problemima koaguluacije) nisu slali na AT nego Pfizera, tako su i mene i mamu.

A on je prebolio i na kraju je odlučio da se neće cijepiti uopće(i nije uopće liječnik nego radi u farmaceutsko-kemijskoj industriji povezanoj s Pfizerom), što možda najviše govori o njegovim stavovima

I ne znam zašto bi svi morali vjerovati samo tvojim izvorima informacija i dokazima koje ti smatraš jedinim vjerodostojnima

Nadam se da niste zarazili klinku i želim vam da se brzo oporavite!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma zato jer mi treba za jedno putovanje na koje moram ići. Tj. i željela bih ići, ništa se ne mora, jel..
    Tako da sam se odlučila cijepiti, biti će to mjesec dana nakon preboljenja, na CDC stranicama sam našla da je to ok.. bilo bi bolje da još malo pričekam, razumijem to.. i doktorica se slaže.
    Hiperimune reakcije se ne bojim jer ona tako ne nastaje.
    Hvala svima na savjetima!
    Sretan put Lola!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Baš smo bili neki dan kod njih u gostima

Nije ništa krivo ni rekao za AZ za ugruške, ni naši liječnici potencijalno rizične pacijente (s problemima koaguluacije) nisu slali na AT nego Pfizera, tako su i mene i mamu.

A on je prebolio i na kraju je odlučio da se neće cijepiti uopće(i nije uopće liječnik nego radi u farmaceutsko-kemijskoj industriji povezanoj s Pfizerom), što možda najviše govori o njegovim stavovima

I ne znam zašto bi svi morali vjerovati samo tvojim izvorima informacija i dokazima koje ti smatraš jedinim vjerodostojnima

Nadam se da niste zarazili klinku i želim vam da se brzo oporavite!
    Taj je reko da se izbjegava Pfizer, dakle reko je krivo. Lili, nema mojih i tvojih doktora i susjeda i frendova, i to je moja poruka cijelo ovo vrijeme. Postoji WHO, HZJZ, Nature itd, nista susjedi i rekla - kazale. Dakle, bilo kpji 'tvoj' il 'moj 'doktor i sta smo mi.shvatile i zakljucile je gori od toga. Evidence-based, ne anegdote i onda jos predstavljene ko istine.

Taj je stvarno genijalac i nadam se da ga neces ne htijuci provalit kome jer je roda citana, bolje suti o tome da ga ne skuze u korporaciji njegovoj da radi antireklamu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.09.2022. at 18:25

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uh imala bi što šta reć na temu WHO a i našeg HZJZ, al neću

Ne razmišljaju tako svi ina33 da priznaju samo što kažu 2 institucije (karikiram).Srećom.

Rasprava nema smisla.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ja se bome 4. puta ne cijepim.
    Nadam se da ce 2023.vise biti kraj tog covida.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja bila na maturalcu nakon njega nitko ne priča ni o kakvoj koroni jit se testira, svi normalno u skolu. Prije maturalca je pobrala neku prehladu pa zarazila i mene, test negativan...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uh imala bi što šta reć na temu WHO a i našeg HZJZ, al neću

Ne razmišljaju tako svi ina33 da priznaju samo što kažu 2 institucije (karikiram).Srećom.

Rasprava nema smisla.
    Naravno da nema. Znanosti treba vjerovat, ne nekim promisljanjima nekih koji nisu ni dr pa onda nesto kao insajderski zakljuce pa prisapnu sa strane. Super da necemo cuti misli na temu who i hzjz nego da ce ostat na tri tockice, sto se mene tice.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.09.2022. at 22:01

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Koliki treba biti razmak između treće i četvrte doze cjepiva?
    Ako sam treću primila u prosincu lanjske godine, mogu li sad već 4. dozu ili ne još?
    Jel se netko cijepio sa četvrtom dozom? Ima li nuspojava?
    Posljednje uređivanje od Tanči : 02.10.2022. at 18:37

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Možeš se cijepiti. Moji roditelji su se isto u prosincu cijeplili s 3. I sad prije tri tjedna s četvrtom

Tata na prve 3 nije reagirao, osim bolne ruke. Sad je dan nakon cijepljenja imao muku u želucu
    Mama nakon treće imala temperaturu i malo joj tlak par dana otisao gore (inače je tlakas). Sad samo bolna ruka, malo jace prvi dan, slabije drugi

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala ti.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam uzela četvrtu (adaptiranu) dozu nedavno, godinu dana nakon treće.
    Prije cijepljenja su sve kandidate detaljno ispitivali koliko je prošlo od 3. doze, jesu li i kada preboljeli omikron, mlađe od 60 su pitali koje bolesti imaju.
    Nuspojave su bile potpuno iste kao i nakon prethodnih doza - jedan dan temperature do 37.8, glavobolja, umor, bolno rame.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 02.10.2022. at 20:13

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala, Čoksa.
    Sutra šaljem mail doktoru da me naruči.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja se spremam na četvrtu dozu krajem studenog/početkom prosinca kad mi bude godinu dana od treće. Moram pitati obiteljsku liječnicu što preporučuje za mog sina astmatičara, ali vjerujem da će i on ići po četvrtu dozu zajedno sa mnom, jer smo istovremeno primili i prethodne tri.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se spremam na četvrtu dozu krajem studenog/početkom prosinca kad mi bude godinu dana od treće. Moram pitati obiteljsku liječnicu što preporučuje za mog sina astmatičara, ali vjerujem da će i on ići po četvrtu dozu zajedno sa mnom, jer smo istovremeno primili i prethodne tri.
    Nisam jos nigdje naisla da se preporuca 4 doza za one koji su maldi od 60 i nisu u velikom riziku.

https://hr.n1info.com/vijesti/koje-s...razu-2-godine/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam jos nigdje naisla da se preporuca 4 doza za one koji su maldi od 60 i nisu u velikom riziku.

https://hr.n1info.com/vijesti/koje-s...razu-2-godine/
    Taman sam to htjela napisat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •