Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Samo kazem kako je zamisljeno. Da se vecica sa plastikom iznosi iz stana na dan kad ide otpad. Mi imamo kantu za plastiku koju smo sami kupili pa odlazemo u dvoristu i iznesemo na dan kad ide. Koliko mi je poznato za bio su bile preporuke da se smrzne , pa iznese na dan kad ide.
    Ne sjecam se da je ikad postojala preporuka da se plastika iznosi kad je nekome zgodno. Mogu i ja svoju staviti na ulicu, ali ju nitko nece pokupiti prije nego je na redu po rasporedu.
    Sit gladnom ne vjeruje. Sirius ne iznosiš kantu na ulicu, ali ni ne držiš u dnevnom boravku.
    Živim u neboderu s 2 ulaza po 17 katova i svaki ulaz ima svoje kontejnere za plastiku, papir, biootpad i miješani. Nije dovoljno kupiti svaka 2 tjedna plastiku i papir od kad su uvedene plave vrećice.
    Meni je smeće poskupilo. Zašto? Zato jer se plaćalo po kvadraturi i fiksni dio mi je ostao isti, a plaćam dodatno plave vrećice. Doduše ne iskoristimo ih puno jer odvajamo kao i godinama do sada.
    Nemam ništa protiv, zapravo vidim da sad ljudi više odvajaju i mislim da je ideja bila dobra, ali kao po običaju nije se razmišljalo o posljedicama. Da će drugog otpada biti više.
    Plaćam uredno sve račune i prirez iz plaće. I to se od mene očekuje i da poštujem propise i zakone. Ako se svega toga pridržavam zaista smatram da se od mene ne bi trebalo očekivati da skladištim otpad 2 tjedna u stanu i smrzavam bio otpad jer kao što možeš pretpostaviti nemam dodatnu škrinju u stanu od 50m2.
    Nije mi problem pričekati 2-3 dana, ali očekivati da ga čuvam 10 dana je van svake pameti.
    I da, da živim u kući vjerojatno ni trenutka ne bih razmišljala o ovome.
    Isto tako nije mi lijepo prolaziti danima pored prepunih kontejnera po kojima kopaju vrane u raznose smeće.
    S obzirom da je 2018. današnji gradonačelnik na fejsu objavio post u kojem proziva vlast zbog pretrpanih kontejnera nek sad riješi taj problem koji mu je i tada smetao. Ili kad sjedneš na stolicu zaboraviš ono što te prije žuljalo.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 16.10.2022. at 18:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •