Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Kako postupiti pod prijetnjama djeteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku
    Isle smo jedan dan zajedno u šoping. Pričala je kako su cure iz razreda bezobrazne prema profesorima, prema drugoj djeci. Kuži ona sve to, kaj je dobro, kaj nije.
    Tražila je i sama premještaj jer ništa pod satom ne čuje.
    Javila se je prirodu, bila je uvjerena da sve zna pa je dobila trojku i tu se jako razočarala.
    Budem išla na informacije u školu. A slatkiše ću isto ograničiti na jednom tjedno.

Jasno mi je da moram promijeniti stav ali jednostavno nemam pojma. Što god sam do sad probala nije pomoglo.
    Ufff, ovo boldano mi govori da je dio problema u sastavu razreda. Naravno da dijete ne savladava gradivo ako ne čuje predavanja i ako drugi učenici konstantno ometaju nastavu. Idi na informacije, a to je i tema za roditeljski sastanak, koji nipošto nemoj propustiti. Neka i drugi roditelji čuju, a tamo možeš naći i saveznike, jer mi se čini da i drugi ljudi imaju istih problema... To je i tema za razredni sat - načini učenja i disciplina u razredu. Klinci trebaju osvijestiti da je puno lakše učiti slušajući na satu, jer tako savladaš veliki dio gradiva uz pomoć profesora.

Nisam shvatila je li tražila premještaj u prvu klupu ili u drugi razred/školu. Ako bude problema i dalje, mogućnost promjene razreda/škole ne bi trebalo potpuno odbaciti, jer u igri je puno više od ocjena.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 22.11.2022. at 12:49

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ufff, ovo boldano mi govori da je dio problema u sastavu razreda. Naravno da dijete ne savladava gradivo ako ne čuje predavanja i ako drugi učenici konstantno ometaju nastavu. Idi na informacije, a to je i tema za roditeljski sastanak, koji nipošto nemoj propustiti. Neka i drugi roditelji čuju, a tamo možeš naći i saveznike, jer mi se čini da i drugi ljudi imaju istih problema... To je i tema za razredni sat - načini učenja i disciplina u razredu. Klinci trebaju osvijestiti da je puno lakše učiti slušajući na satu, jer tako savladaš veliki dio gradiva uz pomoć profesora.

Nisam shvatila je li tražila premještaj u prvu klupu ili u drugi razred/školu. Ako bude problema i dalje, mogućnost promjene razreda/škole ne bi trebalo potpuno odbaciti, jer u igri je puno više od ocjena.
    Tražila je premještaj u drugu klupu. Ova grupica stalno priča pod satom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku
    Tražila je premještaj u drugu klupu. Ova grupica stalno priča pod satom.
    OK. Idi svakako na informacije i na roditeljski. Riješit će se to, ali je lakše ako svi (roditelji, nastavnici, djeca koja su žrtve ometača nastave) pušu u isti rog.

Moj mlađi sin je bio u takvom razredu punom ometača nastave. Borili smo se svim silama s promjenjivim uspjehom. S vremenom postane lakše, ali peti razred je baš težak i djeci i roditeljima, a vjerojatno i školskom osoblju. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •