Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako dobro brojim, u Zagrebu ima dvadesetak reciklažnih dvorišta https://www.cistoca.hr/usluge/odvoje...ista-1380/1380
    Čudno je da odbijaju, ali i ona se prazne, pa možda treba pokušati više puta... Ili stvarati manje smeća.
    U pravilu koristim dva - Prilesje i Osječku. Ni jedno nema baš veliki kapacitet. Iz iskustva znam da ih prije dovoženja treba nazvati i provjeriti može li se doći. Nešto je bolja situacija s dvorištem kod prečistača (mislim da je to produljena Čulinečka). Svi traže broj obveznika i to ne iz glave nego s papira, tako da sa sobom treba imati račun iz kojeg se to vidi.

Redovito to radim kad imamo preuređenja i slično, redovito elektronički otpad, ali bratemili, ne da mi se voziti kilometre za svaku sitnicu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.01.2023. at 08:49

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    U pravilu koristim dva - Prilesje i Osječku. Ni jedno nema baš veliki kapacitet. Iz iskustva znam da ih prije dovoženja treba nazvati i provjeriti može li se doći. Nešto je bolja situacija s dvorištem kod prečistača (mislim da je to produljena Čulinečka). Svi traže broj obveznika i to ne iz glave nego s papira, tako da sa sobom treba imati račun iz kojeg se to vidi.
    ja skinem račun na mobitel i samo nađem nabrzinu onaj duži bar kod, ne dobijam papirnate račune jel plačam trajnim nalogom taj račun

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •