Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
Ma krasno, nema što. Na kraju ispada da to još ide u dobrom smjeru. A što ako ih ljudi ne žele - ni one iz kontroliranih, ni one iz nekontroliranih uvjeta? Pa pročitala si i sama u što sve idu. Opet se pita - koga? Narod sigurno ne. Jer puno je onih koji nisu tolerantni poput vas.
Idu, primjerice, u žitne pločice, prerađevine od voća i povrća i u svašta drugo, popis je gore. Prijateljica vegetarijanka mi jutros šalje poruku i piše kako više neće ni to moći jesti. Vjeruj mi, oni mi ni na pamet nisu pali (vegetarijanci). Ali zašto se ne bi mislilo i na te ljude. Ja svakako bih.
Opet vam je i to smiješno? Meni stvarno nije. Imaju pravo jesti kako hoće i što hoće. A ovo će im poprlično zakomplicirati život. Ne činjenica jesu li nutritivno bogati.
Zapravo sam kasno shvatila da nisi uznemirena, nego voliš provocirati. Ne polazim od toga kad s nekim komuniciram da me želi isprovocirati pa mi treba dulje da shvatim kakve su mu namjere. Odavde bih ja prije tog osvješćivanja shvatila da si uznemirena jer će ti od sutra u svoj nabrojanoj hrani biti kukci, da zla EU ne misli o tome kako se tvoja prijateljica osjeća pa sam se potrudila objasniti da se to neće rutinski ubacivati u hranu. Eto, krećem od toga da ljudi pišu dobronamjerno, pogotovo kada kreću s nekom temom potpuno neisprovocirani prethodnim postovima.