Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Nezdrava školska prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A zašto ne bi bile kuharice i kuhinja u obje škole? Riba smrdi od glave.Puno je do ravnatelja.
    Naša škole je medju zadnjih par gradjenih u Zg, sve po suvremenim standardima.

Jel trebalo izgradit školu bez kuhinje? Da se uskladi s ostalim školama? Kakav je to rezon...pa valjda svi zajedno trebamo ići naprijed.

Gle onu novu gimnaziju kod Garden Malla, divotica
    I neka.

Meni je drago da tamo djeca imaju prostor kakav i zaslužuju. I djeca i nastav.kadar i pomoćno osoblje.

Nisam bila unutra al bilo bi lijepo da su i kuhinju predvidili za srednjoškolce.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.01.2023. at 16:51

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Jel trebalo izgradit školu bez kuhinje? Da se uskladi s ostalim školama? Kakav je to rezon...pa valjda svi zajedno trebamo ići naprijed.

.
    nisam to nigdje napisala

ali nije u redu da jedna škola bude "svemirska", a da se u drugu ne ulaže ništa ili puno puno manje ...

zar ne bi trebalo uz izgranju novih i ostale škole dovoditi do nekog približnog nivoa?!
    pustimo sad Grad Zagreb, ima takvih pprimjeraka koliko hoćeš ... skupljale su se lektirne knjige za osnovnu školu u Sisku. Imaju 600 djece u školi, a svega nekoliko primjeraka određenih knjiga za lektiru - je l to u redu da im ministarstvo ne može kupiti osnovni set lektira jer nema novaca, a s druge strane vi jaučete kako vaši sedmaši i osmaši nemaju kuhani ručak u školi... žao mi je, ali meni je to neukusno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •