2023. je, pa utjecaj tik toka na djecu
Uglavnom, T. je bila kod mame za vikend, mama joj je kupila mobitel, napravila joj je i tik tok račun. MM je jako ljut, smatra da su se o tome trebali dogovoriti, uostalom i mi uvijek neke veće odluke prvo prokomentiramo s njegovom bivšom i dogovorimo se. On i sam puno vremena provodi na tim aplikacijama i društvenim mrežama zbog posla, radi kampanje za klijente na tome i kaže da je tik tok trenutno od svega najveće zlo za djecu.
Ja se slažem, a i ne vidim što će djetetu od 7 godina glupi tik tok. T. kaže da svi imaju. Ne laže, provjerila sam s drugim mamama. Stvarno imaju.
Muž je jučer maloj ograničio sadržaj, ali to je s tik tokom ruski rulet, propušta svašta kroz filter. Ne znam što da napravimo da zaštitimo dijete od te potencijalno opasne društvene mreže. Najradije bi joj pobrisali račun i uzeli mobitel. Eto najiskrenije. Nećemo to napraviti jer ne želimo narušiti povjerenje, ali istovremeno ne želimo da gleda viralne izazove, da dobiva neki krivi dojam o životu generalno preko tik tokera i da uopće konzumira ikakav opasan sadržaj.