Pokazuje rezultate 1 do 50 od 173

Tema: rad od kuce vs. odlazak na posao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zagrljaj! Često se promijene okolnosti tijekom života, pa nešto što ne bismo nikad, na kraju ispadne da se nađemo u tome. Ja sam prva govorila da ja ne bih da mi kćer živi blizu, a na kraju je nekretnina takva da će možda baš tako ispasti da to nekako prekrajamo, a možda prodamo jer tko zna što će biti i gdje će nju život odvesti, što će s nama biti. U Dalmaciji se često gradio kat za sina, kat za kćer a na kraju te kuže zjape prazne ili samo s 2 starca. Ki bi da bi, vidjet ćemo što žoivot nosi.
    Ne znam baš koliko ima tih kuća koje zjape prazne u Dalmaciji, na obali pogotovo, ali i u unutrašnjosti sve manje
    Ja sam nedavno, nakon teme ovdje o cijeni nekretnina, a i priče nekog u mojoj okolini, došla doma i zahvalila mojim roditeljima što su mi sagradili kat na kući

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam baš koliko ima tih kuća koje zjape prazne u Dalmaciji, na obali pogotovo, ali i u unutrašnjosti sve manje
    Ja sam nedavno, nakon teme ovdje o cijeni nekretnina, a i priče nekog u mojoj okolini, došla doma i zahvalila mojim roditeljima što su mi sagradili kat na kući
    Eto, meni je to budilo srsi nemiline u mladosti i srednjoj dobi, a ko zna u kakvim ću ja bit aranžmanima s potomcima i precima, nikad ne reci nikad.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.03.2023. at 00:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •