Evo sad mene... Opet dokaz da te liste ne znače ništa. Pokušavam MM-a naručiti na UZV arterija i vena. Vinogradska i Merkur me pitaju jel mu odgovara ožujak 2024. Naravno da ne. Jel se netko nedavno naručivao pa zna gdje se najmanje čeka.
Evo sad mene... Opet dokaz da te liste ne znače ništa. Pokušavam MM-a naručiti na UZV arterija i vena. Vinogradska i Merkur me pitaju jel mu odgovara ožujak 2024. Naravno da ne. Jel se netko nedavno naručivao pa zna gdje se najmanje čeka.
Možda je glupo pitanje, ali zašto naručivanje ne može obaviti ordinacija obiteljske medicine? Liječnik zna da to treba i koliko je hitno. Ne razumijem zašto to prepušta tebi, odnosno pacijentu.... Sustav nam je komai ne bi me čudilo da ni obiteljska medicina tu ne može puno.
Inače, nemam korisnu informaciju. Kad je mm trebao specijalistički pregled hitno, otišao je privatno (nije bio uzv u pitanju nego su mu na Srčanoj u Draškovićevoj isto ponudili termin za godinu dana...)
Kb Dubrava, mozda listopad. Probaj.
Peterlin, nas LOM ne zeli raditi nikakve narudzbe, cak niti moje svekrve, kamoli nas mlađih.
Osobno joj je rekao:"To Vas Vasa djeca trebaju naruciti".
Toliko je toga nelogicno.
Izmedu ostalog, kad sam trazila termin za svoju pretragu, dobila sam dva termina u dvije bolnice, mogla sam u jos 10 valjda uzeti termin.
Pa zar u sustavu ne mogu napraviti da se pri rezervaciji uputnice vidi da je vec negdje drugdje termin izdan.
Ja sam, jasno, jedan od svoja dva termina otkazala jer smatram da je to jedino ispravno, ali, evo, mnogi sigurno nece, jer jednostavno nema sankcija.