Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2022

Početno

Pozdrav djevojke, je li imala koja od vas problema sa osipom na stomaku tijekom korištenja injekcija? Trenutno mi je 15. dnt, beta se lijepo dupla, no muči me taj osip, mogla bi biti alergijska reakcija na neki lijek. Koristim clexane i prolutex, ali ne mogu sama procijeniti od kojeg je lijeka jer se ne izbaci odmah nakon primjene.
    Izgleda kao koprivnjača, crveno je i svrbi.
    Poslala sam naravno doktoru mail.

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Citiraj pap prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav djevojke, je li imala koja od vas problema sa osipom na stomaku tijekom korištenja injekcija? Trenutno mi je 15. dnt, beta se lijepo dupla, no muči me taj osip, mogla bi biti alergijska reakcija na neki lijek. Koristim clexane i prolutex, ali ne mogu sama procijeniti od kojeg je lijeka jer se ne izbaci odmah nakon primjene.
    Izgleda kao koprivnjača, crveno je i svrbi.
    Poslala sam naravno doktoru mail.
    Hej hej, ja sam negdi već pročitala,neznam od koga da je imao takve reakcije na koži od prolutexa. Pa eto to je moguće,provjeri. Čestitke na beti,neka bude školska trudnoća

Datum pristupanja
    Aug 2022

Početno

Citiraj Dot99 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej hej, ja sam negdi već pročitala,neznam od koga da je imao takve reakcije na koži od prolutexa. Pa eto to je moguće,provjeri. Čestitke na beti,neka bude školska trudnoća ������
    Hvalaa puno!! Svakako ću provjeriti, doktor mi je rekao da mažem kortikosteroidnom kremom, što mi nije baš drago, nadam se da će se povući uskoro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •