Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1708

Tema: Vodene kozice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj maeve prvotno napisa Vidi poruku
    Danas je četvrtak, od ponedjeljka mi je malecna čudnjikava. U utorak je dobila temperaturu 38,2, popila sirup, od onda je temperatura ok. Jučer je bila normalna, ali manje jela nego inače. Danas se probudila uplakana, žalila se na glavobolju i odmah zaspala. Cijeli je dan čudna, smije se i igra, jede i pije, ali se žali na umor i svako malo traži kauč, jastuk i ležanje. Prije 19 sati se opet rasplakala i požalila na glavu, tražila krevet i zaspala ko' klada. U vrtiću haraju kozice, njen najbolji prijatelj je dobio prekjučer. Jako mi je neobičan ovaj timeline simptoma, inače se relativno brzo razboli ako ju nešto hvata, pa se pitam je li moguće da je ovo uvertira u kozice? Ima li netko slično iskustvo? Povraćaju li djeca od kozica? Za svaki sam slučaju uzela i sprej u ljekarni, nek se nađe. :D
    Moji su nedavno imali. Najstariji je bio nikakav tri dana (prvo gubitak apetita, pa trbuhobolja i slabost, glavobolja, mala temperatura) prije nego su mu izbile. Srednji je povracao dva tri dana prije. Skupio ih je srednji u vrticu - tamo su djeca imala svakakve simptome.

maeve avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Moji su nedavno imali. Najstariji je bio nikakav tri dana (prvo gubitak apetita, pa trbuhobolja i slabost, glavobolja, mala temperatura) prije nego su mu izbile. Srednji je povracao dva tri dana prije. Skupio ih je srednji u vrticu - tamo su djeca imala svakakve simptome.
    Danas je već vedrija i življa, ali i dalje brljavi s hranom. Kozica još nema. Vadili smo KKS, sve je uredno osim blago povišenog CRPa; gledala sam starije nalaze, takav je bio dok je imala neke prehladice i konjuktivitis. (6,2)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •