Pokazuje rezultate 1 do 50 od 241

Tema: Izgovor slova 'R' i 'L'

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ima neka caka kako se provjeri je li frenulum dovoljno dugačak - kad dijete isplazi jezik, ako je srcolikog oblika (a ne šiljast) to je znak da trebate otići na pregled. Poslat ću ti na pp zbirku vježbi koje je moj stariji sin dobio u Suvagu, aliii idi vrtićkom logopedu na dogovor. tanja_b je napisala da tu treba biti oprezan, jer bolje je da vježbe "skroji" profesionalac točno prema problemima tvog djeteta. Internet pamet nije uvijek dovoljna.
    E da, bravo Peterlin. Ovo sam totalno zaboravila pa smo probali odmah. Koliko vidim da je to sasvim uredno i šiljast je......bome se može pošteno izbeljiti

Na Merkur sam poslala upit pa me živo zanima kad ću dobiti termin.

Za vrtić sam čula da se plaća 200 kn (tako mi mama danas jedna reče kad je za svoje dijete pitala)koliko je sad u eurima boga pitaj, uz priloženu uputnicu! Ja sam malo zbunjena sad zbog ovog, to može i smije se tako? Netko možda zna?
    Posljednje uređivanje od sara79 : 13.09.2023. at 22:43

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku

Za vrtić sam čula da se plaća 200 kn (tako mi mama danas jedna reče kad je za svoje dijete pitala)koliko je sad u eurima boga pitaj, uz priloženu uputnicu! Ja sam malo zbunjena sad zbog ovog, to može i smije se tako? Netko možda zna?
    Mislim da je u državnim vrtićima usluga logopeda u cijeni - za korisnike vrtića ona je besplatna. Kod svih logopeda (na uputnicu ili privatni) princip je isti - prvo ide procjena, pa terapija, pa nadzor (kontrolni pregledi).

Ako ideš logopedu privatno, za 200 kn (to je manje od 30 eur) možeš dobiti eventualno 30 ili 45 min terapije, jednokratno. Privatni kabineti naplaćuju procjenu (to dosta košta, ovisno o tome što sve rade i koliko traje) a kasnije po potrebi terapiju po satu/terminu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •