Pokazuje rezultate 1 do 50 od 208

Tema: Koje viroze sada vladaju? Koji virusi napadaju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Prije od boravka u zatvorenom i loših navika. Jer svi su ovi virusi i prije išli okolo, prolazili smo ih iz godine u godinu. Nismo Indijanci koji se prvi put susreću s prehladom, gastro virusima itd.
    Isto stres, tjeskoba, depresija. Sve to ruši imunitet. Oslanjam se sad još jedino na ove vitamine da me podignu.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 26.09.2023. at 10:43

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Prije od boravka u zatvorenom i loših navika. Jer svi su ovi virusi i prije išli okolo, prolazili smo ih iz godine u godinu. Nismo Indijanci koji se prvi put susreću s prehladom, gastro virusima itd.
    Isto stres, tjeskoba, depresija. Sve to ruši imunitet. Oslanjam se sad još jedino na ove vitamine da me podignu.
    Da je i sve u redu, godine boravka doma s malom djecom ostavljaju traga... Znaš što bi tebe spasilo (iako bi sigurno bilo mučnih perioda bolovanja i sl.) - neki posao izvan kuće. Ne govorim napamet. Ja sam skoro dobila noru pamet nakon samo dva porodiljna u komadu, jedva sam čekala odlazak na posao.

Imaš li šanse za tako nešto? Možda je SF, ali bratemili, da par sati dnevno u komadu ne razmišljaš o dječurliji, dobro bi bilo... Možda nešto na 4 sata, ako imaš priliku. Ne mora biti bogznakakav posao. Doslovce bilo kaj... Nadam se da nisam promašila metu, govorim iz vlastitog iskustva, jer dulji nedostatak komunikacije s odraslim osobama pogubno utječe na zdravlje, psihičko ali i fizičko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •