Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: posvojena djeca i vrtić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Slazem se s curama.
    Osim toga, ako ima ADHD, a ici ce sa 7 u skolu, trebalo bi proci obradu tako da otpocetka skole ima asistenta. Bliski slucaj, roditelji nisu navrijeme poslali dijete na obradu, da stigne skola traziti asistenta, nego tek kad je krenulo u skolu, tako da je vec poznat u kvartu kao dijete slucaj, a to mu me treba. Bez obzira sto niste dobili vrtic, mislim da vam vrticke strucne sluzbe mogu dati info kako se prolazi obrada.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se s curama.
    Osim toga, ako ima ADHD, a ici ce sa 7 u skolu, trebalo bi proci obradu tako da otpocetka skole ima asistenta. Bliski slucaj, roditelji nisu navrijeme poslali dijete na obradu, da stigne skola traziti asistenta, nego tek kad je krenulo u skolu, tako da je vec poznat u kvartu kao dijete slucaj, a to mu me treba. Bez obzira sto niste dobili vrtic, mislim da vam vrticke strucne sluzbe mogu dati info kako se prolazi obrada.
    Ne treba svaki ADHD asistenta , a ne moze se ni kod svih predvidjeti kako ce u skoli izgledati. Vrtici su ipak puno manje kruti nego skole, a svako dijete je razlicito.
    Ali da, ne bih zurila sa vrticem, upoznavanje i povezivanje mi se cini kao prioritet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •