Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena,
    Čekaj s muškim djetetom starije razrede, od 5.-og naviše pa se čujemo tada

Oni jednostavno više ne nose hlače u višim razredima, doslovce nijedno muško dijete (barem kod nas).Moj se baš voli sredit i prije je nosio i košulje i hlače, sad nema šanse. Taj osjećaj pripadnosti grupi je trenutno u tim godinama iznad onog "biti svoj" i furat svoj stil.
    Kako koje
    Moj nikad nije išao u trenirci u školu, ali baš nikad. Trenirka mu je za po doma i kad ide na bicikl/nogomet/košarku/padel/koji već sport dogovori s ekipom.
    A nije neki individualac-osobenjak koji fura svoj stil, gore nosi majice i hudice kao i velika većina drugih dečki. Ali trenirku nikad nije nosio u školu niti je to tražio.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Kako koje
    Moj nikad nije išao u trenirci u školu, ali baš nikad. Trenirka mu je za po doma i kad ide na bicikl/nogomet/košarku/padel/koji već sport dogovori s ekipom.
    A nije neki individualac-osobenjak koji fura svoj stil, gore nosi majice i hudice kao i velika većina drugih dečki. Ali trenirku nikad nije nosio u školu niti je to tražio.
    Pravo pitanje je kako se oblačio ostatak razreda (muški dio)?

I ja pričam o 2023.i počecima viših razreda. Mijenjaju se i vremena u odnosu na zadnjih 7-8-10god.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.10.2023. at 20:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •