Pozdrav svima, nekada ranije bila sam prisutna na ovom forumu, ali eto s obzirom na broj godina koji je prošao moglo bi se reći da sam nova . Mama sam dječaka od uskoro 10 godina koji pohađa 4 razred. Od proljeća smo u obradi na Suvagu radi slabije koncentracije i motoričkog nemira. Psihijatrica ga je opisala kao emocionalno toplog i visoko inteligentnog dječaka sa izraženim motoričkim nemirom i je dala mu je dijagnozu ADHDa, a psihologica smetnje na slušnogovornom planu i blaža odstupanja na planu vizuomotorne organizacije i koordinacije, te nam je predložila da tražimo IP. Još čekamo preglede neurologa i logopeda. Radi rada na koncentraciji i zadržavanja fokusa od proljeće ide na neurofeedback i od tada je bitno napredovao na području fokusa i koncentracije, a sada radimo na usmjeravanju motoričkog nemira. Učiteljica je rekla da je neprepoznatljiv u odnosu na prošlu godinu i da je vidljiv vrlo veliki napredak.
Ono što mi se desilo nakon nalaza psihologice je da mi se vrlo teško nositi sa svime. Ono sto je Vrci napisala potpuno opisuje i moje trenutne emocije. Potpuni kaos u glavi. Ako netko ima iskustva sa sličnim dijagnozama i ako mi netko može jasnije objasniti o čemu se radi bila bih zahvalna.