Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Smještaj u Parizu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ibis Paris Avenue d'Italie 13ème

ovaj je pristojan

imam negdje kontakt appt-a za dvoje, mali studio, nije ga baš lako naći... potražit ću
    Ajde nađi, nadam se da nije na tom Jelenom rubu grada
    Fala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde nađi, nadam se da nije na tom Jelenom rubu grada
    Fala

Oni su mladi, hodat će vjerojatno cijele dane tako da nije nužan povratak u smještaj tijekom dana.

No ono što je bitno je da su ta pariška rubna područja često i "opasna" (nepreporučljiva) za turiste, pa bih svakako savjetovala raspitivanje o kvartu prije potvrde rezervacije. Izbjegavati sjever Pariza.

Na booking.comu se to lako uoči u recenzijama, gosti uvijek navedu ako se nisu osjećali sigurno u tom kvartu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Oni su mladi, hodat će vjerojatno cijele dane tako da nije nužan povratak u smještaj tijekom dana.
    Istom sam se logikom i sama vodila kad sam rezervirala. Al ovo je bilo ekstremno glupo od mene, Sat vremeno metroom od centra.
    Pronašla sam taj hotel, sad se drugačije zove, malo su promijenili stil, ali nije daleko od tadašnjeg. Evo kog zanima
    A to je oko Božića bilo. U proljeće bi bilo manje loše. Što se sigurnosti tiče, nije bio problem.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 26.01.2024. at 13:25

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

No ono što je bitno je da su ta pariška rubna područja često i "opasna" (nepreporučljiva) za turiste, pa bih svakako savjetovala raspitivanje o kvartu prije potvrde rezervacije. Izbjegavati sjever Pariza.

Na booking.comu se to lako uoči u recenzijama, gosti uvijek navedu ako se nisu osjećali sigurno u tom kvartu.
    Slažem se za sjever da je dosta nesiguran. Izbjegli smo tamo smještaj po preporuci rođaka koji je turistički vodič. Sjećam se šetnje tamo sjeverno od Montmartre-a, nije nam baš bilo ugodno.

Mi smo isto bili rubno smješteni, ali u istočnom dijelu, u 12. arondismanu, u low budget obiteljskom hotelu (Meininger Hotel Paris Porte de Vincennes), za preporuku svakako.
    Kvart je bio super, 20-tak minuta do centra direktnom M1 linijom..Nama nije bilo bitno vraćati se tijekom dana u hotel, hodali smo po centru i vraćali se tek navečer.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •